HR- och Kontorskoordinator till Veoneer

Stockholm Heltid Konsultuppdrag

Trivs du med administrativa arbetsuppgifter och har ett intresse för HR, då kan detta vara tjänsten för dig!

Sök rollen Senast 29 mars, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Flexibla arbetstider
 • Friskvård

Till Veoneer söker vi nu en HR-administratör och kontors-koordinator. Detta är till en början ett konsultuppdrag via The Pace och för rätt person finns det goda chanser till fast anställning på bolaget efter denna period. Önskad start är senast i början på april och Veoneer har sitt kontor mitt i City på Klarabergsviadukten 70.

Ditt uppdrag
Du kommer var en del av ett nytt bolag och tillsammans med ett 30-tal engagerade medarbetare. Du kommer arbeta i en mycket varierande roll och har ett nära samarbete med företagets HR-chef samt Comp & Ben kollega. Du ser till att det är en trivsam arbetsmiljö där såväl kollegor och besökare vill vara. Exempel på andra arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

 • Underlätta Personalchefens arbete genom att på ett professionellt och effektivt sätt bistå i det administrativa arbetet
 • Fakturahantering i form av uppföljning i Basware mot avtal inför attest
 • Enklare sammanställning och analys i Excel av personalrelaterad data
 • Kontroll av data till lönekontoret inför lön
 • Administration av tjänstebilar
 • Introduktion av nyanställda samt anmälan av nyanställda till lönekontoret,
 • Arkivering
 • Uppdatera intranätet avseende HR
 • Kontorsmaterialförrådet
 • Assistera HR-chefen med diverse kontorsrelaterade frågor
 • Assistera HR-chefen med diverse kontors-relaterade frågor rörande lokalerna och arbetsplatsen

Din bakgrund
Din roll är värdefull för både företaget och kollegorna, din främsta uppgift är att se till att kontoret fungerar bra samt att ge service åt HR-chefen. Det är viktigt att du har hög integritet och motiveras av att arbeta högt och lågt. Vi ser att du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat.

Vi söker dig som har arbetat i en koordinerande och serviceinriktad roll tidigare och gärna från en internationell miljö. Du är flexibel i ditt arbetssätt, har detaljseende, är noggrann, ansvarsfull samt är proaktiv. Vidare kan du lätt växla mellan olika arbetsuppgifter utan att tappa fokus på helheten.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 29 mars, 2018

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Clara Forsberg

Clara Forsberg

Kandidatansvarig

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 mars, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Avdelningschef HR- och Löneadministration till Stena Metall

Har du erfarenhet av att operativt leda ett team inom en funktion som lön, ekonomi eller administration? Trivs du dessutom med att befinna dig i en förändringsresa där du förväntas att ta initiativ och leda i ständig förändring? Läs då mer om vår spännande tjänst som Avdelningschef.

Göteborg Sista ansökningsdag: 6 april, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Internkommunikatör till Systembolaget

Till Systembolaget söker vi nu en Internkommunikatör. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid med omgående tillträde. Uppdraget beräknas att pågå under ett år med möjlighet till förlängning. Rollen är placerad på Systembolagets huvudkontor i Kungsträdgården, Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 april, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Administrativ Marknadsassistent

Är du ny i din karriär inom sälj och/eller marknadsföring och vill axla en spännande roll som Marknadsassistent på LUNA AB i Alingsås? Initialt är det ett konsultuppdrag men trivs ni bra med varandra kan detta bli en långsiktig anställning på LUNA Sverige. Titta in här om du vill veta mer!

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 april, 2018

Läs mer & ansök