IT-rekryterare till spännande bolag!

Stockholm

Är du rekryterare och vill arbeta på ett företag där stämningen och känslan är personlig, inkluderande och positiv?

Sök rollen Senast 24 augusti, 2017

Till vår spännande kund inom Digital och Molnbaserad Innovation söker vi nu en IT-rekryterare. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid. Uppdraget startar 14 augusti och pågår i sex månader med möjlighet till förlängning alternativt eventuell anställning direkt hos kunden. Vår kund sitter centralt i moderna lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta på ett företag där stämningen och känslan är personlig, inkluderande och positiv! Man värdesätter att ha roligt tillsammans!

Med siktet inställt på tillväxt och att bli framtidens ledare inom Digital Innovation krävs rätt talanger på plats och nu behöver Talent Acquisition förstärka sitt team med ytterligare en kompetent rekryterare.
I rollen som rekryterare kommer du att tillsammans med Rekryteringsansvarig Lead driva den interna rekryteringen. Du kommer även att få möjlighet att vara involverad i olika Engagement Team inom bland annat Employer Branding och On Boarding.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Att självständigt hantera hela rekryteringsprocesser tillsammans med rekryterande chef
  • Att proaktivt searcha efter nya kandidater
  • Att nätverka och bygga relationer på alla nivåer inom organisationen  
  • Att arrangera och delta i olika rekryteringsaktiviteter

 

Din bakgrund

  • Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha rekryterat IT-profiler och är väl insatt i olika tekniska profiler och kompetenser.
  • Du har searcherfarenhet och är van vid att bygga nätverk samt att navigera i rätt forum för att hitta kandidater.
  • Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning.
  • Du är kommunikativ och kan utrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Som person är du är en positiv och kreativ person som älskar att prova nya saker och trivs i en dynamisk och kreativ miljö. Du kan arbeta självständigt och strukturera upp ditt eget arbete. Att vara flexibel och anpassa dig till förändringar är inga problem för dig!

Om företaget

Vår kund driver genom omfattande molnbaserade och innovativa affärslösningar utvecklingen av processer och affärer för bolag inom finans, industri, offentlig sektor, bygg och konsumentsektorn över hela världen. De lösningar och tjänster de levererar baseras på bred kompetens och stor erfarenhet inom Microsofts ekosystem.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se, 076-0001899) och Caroline Dufva (caroline.dufva@wise.se).
Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 24 augusti, 2017

Kontakta mig för mer information

Martina Kolga

Martina Kolga

Kandidatansvarig

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 24 augusti, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Webbredaktör/Marknadsassistent

Vill du arbeta i en bred roll där du får arbeta med att kreera content till hemsidor och nyhetsbrev samt samordna kring event? JM letar efter en ny kollega till deras marknadsteam i Göteborg. Är det du?

Göteborg Sista ansökningsdag: 15 september, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Executive Assistant till CFO på RISE

Som Executive Assistant kan du se fram emot en varierande arbetsdag där snabba lösningar och kreativa idéer alltid uppskattas. På RISE kommer du supportera CFO i dennes vardag och din del av arbetet är av yttersta vikt för att få arbetet att flyta på ett smidigt sätt.

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 september, 2017

Läs mer & ansök