Inhousebyrå söker en Art Director

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en erfaren Art Director som trivs med att arbeta både strategiskt och hands-on?
Då är detta uppdraget för dig!

Sök rollen Senast 29 augusti, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Till vår kund i Solna söker vi nu en konceptuell och idéstark Art Director. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, med start i början av september. Primärt löper uppdraget på i ca tre månader, men för rätt person finns det möjlighet till anställning.

Om jobbet vi
Är du trött på byrålivet och vill arbeta in-house och göra världen lite bättre? Vår kund söker nu en nytänkande och nyfiken Art Director. Som Art Director brinner du för att leverera träffsäker form och du är van att ta fram koncept och att producera för olika kanaler som print, webb och sociala medier. Du har lätt för att förstå kundens behov och kan balansera dessa med våra uppdragsgivares intressen.

Erfarenhet och personliga egenskaper
Som person är du driven, nyfiken och självgående – du är prestigelös och van vid att många tycker till om det du tar fram. Du trivs med att arbeta i team och ser samarbete med copy och andra på marknadsavdelningen som en självklarhet och du lockas av mixen mellan strategi och produktion.

 •  Du har några års erfarenhet som AD, gärna från byrå eller inhouseavdelning
 •  Relevant utbildning inom grafisk design/art direction, reklam och marknadsföring eller motsvarande erfarenhet på annat vis
 • Erfarenhet av att marknadsföra olika varumärken – gärna både inom offentlig samt privat sektor
 • Kan producera både för print och digitalt, meriterande är erfarenhet inom rörliga HTML-banners, men ej ett krav
 • Mycket goda kunskaper i Adobe CS krävs
 • Meriterande med kunskap inom NeedScope


När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. 

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Erik Värendh Månsson, evm@kimm.se och konsultchef Anders Norrman, an@kimm.se. Däremot kommer vi under veckorna 30-32 ha lite semesterledigt och under denna perioden kan återkopplingen vara begränsad. Tack för att du har överseende med det! Notera att vi tar inte emot ansökningar via mail, utan du är varmt välkommen med din ansökan via www.kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 29 augusti, 2017

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Erik Värendh Månsson

Erik Värendh Månsson

Kandidatansvarig

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 augusti, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb