Redovisningschef till SVEAB

Stockholm Rekrytering

Har du en passion för redovisning och en naturlig känsla för ledarskap? Då kan rollen som redovisningschef på SVEAB vara något för dig!

Sök rollen Senast 1 oktober, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård

”Genom att växa och utvecklas med god anda och engagemang, skapar vi omtanke inom företaget. Med stolthet utför vi vårt arbete tillsammans och skapar innovativa lösningar som sätter spår i historien, flyttar gränser och underlättar människors vardag under flera generationer.” – Vill du bli en del av SVEAB med placering i Frösunda, Solna? Sök då rollen redan idag!

Om rollen
I rollen som Redovisningschef kommer du ha ett helhetsansvar för redovisningen för 7 bolag samt leda ett team med 3 medarbetare. Du rapporterar direkt till CFO och du sitter i moderna lokaler i Frösunda, Solna. Dina uppgifter kommer huvudsakligen bestå av:

 •          Koncernredovisning och konsolidering
 •          Skatter, moms och deklarationer
 •          Upprätta årsredovisningar
 •          Projektredovisning
 •          Leda och motivera personalgruppen

Vem är du?
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med inriktning redovisning eller revision. Du har minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning och har haft ett arbetsledande ansvar tidigare och är trygg i din ledarroll.  Det är meriterande om du har erfarenhet av IFRS samt erfarenhet av successiv vinstavräkning. Du har generellt goda systemkunskaper, gärna med erfarenhet av affärssystemet Agresso.

Som person är du flexibel och initiativtagande. Du är en lyhörd och närvarande chef och du drivs av att leda, engagera och motivera ditt team. Du är prestigelös och rycker in där det behövs.

Ta chansen och ansök!
I denna rekrytering samarbetar SVEAB med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på asa.schramm@eqonomy.se eller kandidatansvarige Jenna Hemberg på jenna.hemberg@eqonomy.se. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Om SVEAB
SVEAB är Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med ca 1 500 MSEK i omsättning och ca 350 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Anläggning bedriver sin verksamhet i Mälardalen medan Järnväg är rikstäckande inom järnvägsrelaterade anläggningsprojekt.

Sök rollen Senast 1 oktober, 2017

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Åsa Schramm

Åsa Schramm

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 1 oktober, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Finance Manager

Är du Finansiell Controller med erfarenhet av personalansvar och vill bli en del av ett bolag där det finns goda möjligheter till internationell karriär? Då kanske tjänsten som Finance Manager kan vara ett rätt nästa kliv för dig.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till Ambea

Ambea söker ytterligare en löneadministratör till sitt löneteam! Här får du möjlighet att arbeta i en utvecklande och positiv miljö och tillhöra ett team som jobbar tillsammans mot gemensamma mål.

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till ÅF

ÅF söker en löneadministratör som vill bli en del av deras löneavdelning. Här tillhör du en grupp med god teamkänsla som arbetar tillsammans!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 oktober, 2017

Läs mer & ansök