HR-specialist till Södertälje kommun

Stockholm

Vill du arbeta i ett utvecklande uppdrag som HR-specialist i en dynamisk organisation? Sök den spännande tjänsten till Södertäljes kommun idag!

Sök rollen Senast 8 augusti, 2017

Till Södertälje kommun söker vi en HR-specialist. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående. Uppdraget pågår i sex månader med möjlighet till anställning. Södertälje Kommun har sitt kontor i Södertälje stadshus moderna lokaler nära pendeltågsstation med goda kommunikationer för både buss och tåg.

 

Ditt uppdrag

Som HR-specialist på Södertälje kommun kommer du att tillsammans med kompetenta kollegor på en stor HR-avdelning arbeta för att Södertälje kommun ska vara en hållbar och attraktiv arbetsgivare även i framtiden. Vi söker dig som uppskattar den breda uppgiften att operativt stötta chefer inom alla olika HR-områden i kombination med långsiktigt, strategiskt arbete inom ett specialistområde, där du också får vara med och hålla i internutbildning. I dagsläget finns det möjlighet att forma tjänsterna utifrån egna intressen och specialistkompetenser. Södertälje kommuns specialistområden passar särskilt dig som uppskattar att jobba med statistik och analys då de har behov av förstärkning inom både lönebildning, rekrytering och arbete med arbetsgivarvarumärke.

 

En framgångsfaktor i rollen som HR-specialist är att du har en förmåga att driva frågor framåt men samtidigt vara lyhörd med ett utpräglat kundperspektiv och ett konsultativt förhållningssätt. Detta gäller både i arbetet med det efterfrågestyrda chefsstödet och i arbetet med att utveckla HR-gruppens processer och arbetssätt.

 

Din bakgrund

  • Du har en akademisk utbildning med relevant inriktning för uppdraget, exempelvis: personalvetar-, beteendevetar- eller ekonomiutbildning.
  • Du har arbetat i en konsultativ roll inom HR-området i flera år  vilket innebär att du har förståelse för hur uppdraget fungerar.
  • Du har kompetens och erfarenhet  inom ett eller flera av följande områden: arbetsgivarvarumärke, lönebildning, rekrytering och kompetensförsörjning.

Meriterande:

  • Erfarenhet av praktiskt arbete med vanligt förekommande HR-processer
  • Kunskap och erfarenhet av arbete med sociala medier
  • Erfarenhet av arbete med statistik och bokslut

Din kompetens syns i en god analytisk förmåga som du aktivt använder i såväl i uppföljningsarbete som i ditt övriga arbete. Du behöver ha ett intresse för att se samband och alltid sätta in frågor i ett större helhetssammanhang. Som person är du duktig på att skapa goda relationer där du är både drivande och stöttande. Du är kommunikativ och kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se, 076-000 18 99 ) och Caroline Dufva (caroline.dufva@wise.se ).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 8 augusti, 2017

Kontakta mig för mer information

Martina Kolga

Martina Kolga

Kandidatansvarig

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 8 augusti, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb