Duktiga rekryterare sökes till kommande uppdrag

Malmö Konsultuppdrag

Vi på Wise Professionals söker nu efter drivna och erfarna rekryterare som vill testa på nya och spännande uppdrag hos våra kunder. Detta är en öppen annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra tjänster i Skåneregionen.

Sök rollen Senast 20 augusti, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Ditt uppdraga
Just nu söker vi rekryterare till vår konsultverksamhet som älskar mötet med människor och brinner för att hitta rätt kompetens till rätt tjänst. Som rekryterare är du en del av arbetet att hjälpa till att stötta cheferna med rekryteringsprocessen. Är du vass på att sätta dig in i företags specifika behov och kulturer? Har du näsa för att lukta dig till talanger hos människor vid ett första möte? Då tror vi att du skulle passa helt utmärkt för ett uppdrag som rekryterare. Uppdragen varierar både i tid och i arbetsuppgifter beroende på kund och även din kompetens och erfarenhet.

Vi tror att du, precis som oss, brinner för hantverket rekrytering och har god personkännedom och inte är rädd för att kavla upp ärmarna när det är skarpt läge för att tillsätta rätt person! Ditt arbetssätt genomsyras av kvalitet och personligt engagemang och du är lyhörd för varje persons önskemål och kompetens. Du är givetvis kvalitetsmedveten, ansvarstagande och resultatinriktad.

I rollen som uthyrd konsult ställs det stora krav på hög flexibilitet och initiativförmåga. Såklart avsätts tid för upplärning men det krävs också att du har förmåga att snabbt komma in i arbetsrutiner och system eftersom behovet av förstärkning hos våra kundföretag ofta är omgående.

Din bakgrund
Troligtvis har du arbetat med rekrytering förut och har god insyn i vad det innebär, hela processen från annonsering till urval och tillsättning av rätt person. Du är en person som har ett stort nätverk och med smidighet kan orientera dig mellan de olika stegen i rekryteringsprocessen, däribland upprättande av anställningsavtal och all övrig administration kring rekrytering.

Du kanske har en utbildning inom HR eller att du genom annan utbildning dragits till och utvecklats inom området rekrytering. Oavsett vilket är det passionen och kunskapen vi är ute efter. Du är noggrann, strukturerad samt duktig på att hantera relationer på olika nivåer i organisationen. Som person är du ansvarstagande och prestigelös. Du talar och skriver givetvis både svenska och engelska helt obehindrat.

Konsultrollen ger dig möjlighet att komma i kontakt med nya uppdragsgivare och bygga nätverk inom ditt område. För att trivas i rollen som konsult krävs det att du är öppen och har lätt för att ta kontakt med människor.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har några frågor. Vi som arbetar med konsultuppdragen är Talent Acquisition Specialist Jannice Larsson (Jannice.Larsson@wise.se) och konsultchef Patrik Gustavsson (Patrik.Gustavsson@wise.se). Vi går löpande igenom urvalet och kallar in på förutsättningslösa möten i mån av tid. Då det är semestertider kan det ta lite längre tid innan du får återkoppling från oss.
Ansökningarna kommer börja bearbetas igen v.34 då vi är på semester just nu.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Sök rollen Senast 20 augusti, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Jannice Larsson

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 20 augusti, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

COO, Regionchef, Francotyp (FP) i Sverige

Francotyp-Postalia (FP) söker nu en chef till den svenska marknaden. Som COO så får du helhetsansvaret med betoning på sales and marketing. Då bolagets produkt och tjänsteutbud är i en förändringsfas så är en stor del av ansvaret att arbeta med affärsutveckling av nya lösningar som t ex digital signering.
PÅ FP arbetar man med kommunikationslösningar för företag, främst inom området post- och dokumenthantering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök