JM söker en engagerad löneadministratör

Stockholm Konsultuppdrag

Vi söker både dig som är ny i din lönekarriär och dig som har erfarenhet från liknande roller. Här är ambitionen på sikt att du blir anställd hos JM – en riktigt attraktiv arbetsgivare som månar om sina anställda!

Sök rollen Senast 3 oktober, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Nu söker JM i Solna en stjärna till löneadministratör att utöka sitt löneteam med. Detta är ett konsultuppdrag på heltid via Wise Professionals som sträcker sig över minst 6 månader. Ambitionen är att du sedan blir anställd direkt hos JM om ni båda trivs med varandra. Placering är i JM:s trevliga lokaler i Solna.

Om JM
Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete.

Vi omsätter cirka 14 miljarder kronor och har cirka 2 300 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.

Ditt uppdrag

Under våren 2017 har JM bytt lönesystem från POL till HRM. De är därför inne i spännande period där man håller på att bekanta sig med det nya lönesystemet och se över avdelningens rutiner och processer kopplat till lönearbetet. Här finns möjlighet att vara med och påverka!

Som löneadministratör tillhör du JM:s HR-stab och ingår i ett välfungerande löneteam om tre personer som trivs med att arbeta ihop, har regelbundna avstämningar och gärna delar med sig av sina kunskaper. Du rapporterar till chef för ersättning och förmåner. Löneteamet hanterar tillsammans drygt 2000 löner. Målsättningen är att alla på lönekontoret ska behärska hela löneutbetalningsprocessen för såväl tjänstemän som hantverkare. Till en början är tanken att du får en gedigen introduktion och börjar med att stötta nuvarande löneadministratörer i deras arbete för att sedan vartefter få ta dig an fler ansvarsområden. Vidare kommer du att vara delaktig i alla delmoment i den månads- och årscykel som förekommer på ett lönekontor samt ha kontakt med de anställda i lönerelaterade frågor.

 

Din bakgrund

Vi söker både dig som är i början av din lönekarriär och dig som är mer erfaren inom löneområdet. Du har troligtvis en YH-utbildning inom lön och känner att du har hittat rätt i löneyrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av HRM eller POL samt SAP, som är JM:s affärssystem – men det är inget krav. Du bör ha erfarenhet av att hantera både tjänstemanna- och kollektivlöner och vi ser det som positivt om du är bekant med byggavtalet sedan tidigare.

Som person är du orädd, noggrann och effektiv i ditt sätt att arbeta. Du är även pålitlig, strukturerad och ser till att alltid leverera enligt deadline med en hög kvalitet. För att trivas i teamet på JM är det också viktigt att du är prestigelös, ödmjuk och lyhörd. Vi hoppas även att du är en nyfiken person som gärna lär dig nya saker och vill utvecklas i ditt arbete.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt Köpenhamn.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Julia Goossens (julia.goossens@wise.se 070-433 57 35) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 3 oktober, 2017

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Julia Goossens

Julia Goossens

Kandidatansvarig

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 3 oktober, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Finance Manager

Är du Finansiell Controller med erfarenhet av personalansvar och vill bli en del av ett bolag där det finns goda möjligheter till internationell karriär? Då kanske tjänsten som Finance Manager kan vara ett rätt nästa kliv för dig.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till Ambea

Ambea söker ytterligare en löneadministratör till sitt löneteam! Här får du möjlighet att arbeta i en utvecklande och positiv miljö och tillhöra ett team som jobbar tillsammans mot gemensamma mål.

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till ÅF

ÅF söker en löneadministratör som vill bli en del av deras löneavdelning. Här tillhör du en grupp med god teamkänsla som arbetar tillsammans!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 oktober, 2017

Läs mer & ansök