Kommunikatör med digitalt fokus till SKB

Stockholm Rekrytering

Är din hemvist digitala kanaler och content? Är du en god kommunikatör och vass skribent? Välkommen att vara med och bidra till SKBs digitala förändringsresa som börjar med din ansökan.

Sök rollen Senast 6 december, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Föräldralön
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Lunchförmåner
 • Sommartid

Som bred kommunikatör hos oss är ditt fokus målgruppsanpassad kommunikation. Det innebär att du på olika sätt ska arbeta med att bevaka, fånga upp, behandla och förmedla relevant information som stärker vårt varumärke till våra målgrupper i alla kanaler. Det redaktionella innehållet på webben är ditt huvudansvar tillsammans med utveckling och innehåll i övriga digitala kanaler och sociala medier. I det löpande arbetet blir detta ditt framtida fokus.

Du får ansvar för innehålls- och publiceringsplan samt uppföljning och medverkar i att utveckla funktionalitet och struktur. Tillsammans jobbar vi också med andra kanaler som trycksaker och personliga möten.

På kommunikationsavdelningen arbetar idag fyra personer och tillsammans tar vi fram övergripande strategier och planer. Vi verkar utifrån SKBs löfte ”Vi skapar rum för gott – och alla” och våra kärnvärden AHA; aktiv, hållbar och affärsmässig är viktiga för oss.

Din bakgrund

Du har tre till fem års erfarenhet av att arbeta brett inom kommunikation med ansvar för redaktionellt innehåll och utveckling av digitala kanaler och sociala medier. Du har varit med och drivit projekt inom området. Din förståelse för hur olika kanaler samverkar är mycket god och du vet hur relationen teknik och kommunikation fungerar.

Personliga egenskaper och kompetenser

För rollen krävs att du är målinriktad, kvalitetsmedveten, lyhörd och proaktiv. Du är trygg i din breda kompetens och är intresserad av samhällets utveckling.

Du har goda till mycket goda kunskaper i WordPress och Adobe CC, samt kunskaper i Google Analytics eller andra analysverktyg. Du har erfarenhet av att i din yrkesroll hantera Facebook, Instagram, LinkedIn och Twitter. Meriterande är kunskap i rörlig media.

Du talar och skriver givetvis obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska.

Du har en relevant utbildning inom kommunikation.

Om Stockholms Kooperativa Bostadsförening

SKB är en kooperativ hyresrättsförening som bygger, förvaltar och hyr ut lägenheter till våra medlemmar. Idag har vi över 8 000 lägenheter i Stockholms stad och i fem kringliggande kommuner. Det gör oss till den största privata hyresrättsaktören i Stockholm.

Den verkställande organisationen har 130 medarbetare. I sin storlek och upplåtelseform, är SKB en unik verksamhet som skapar variation på bostadsmarknaden.

SKB föddes för över hundra år sedan ur viljan att tillsammans skapa ett bättre boende i ett snabbt växande Stockholm, och det driver oss fortfarande. Vi vill fortsätta skapa rum för fler och samtidigt ta ett långsiktigt ansvar. Det gör vi genom att bygga med hög kvalitet och aldrig sälja någon av våra fastigheter. Det vi bygger förvaltar vi själva, för evigt. Allt med löftet att skapa rum för gott – och alla.

Läs mer om oss här: https://www.skb.org/

Fackliga kontaktpersoner hos SKB: Ledarna – Lars Radesäter, tel 08-704 61 29 Unionen – Birgitta Lundqvist, tel 08-704 61 09

 

Intresserad? I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt, dock senast 2017-12-16. Vi har inte möjlighet att emot ansökningar via mail eller post. Om du har frågor om tjänsten får du gärna kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonatan Lindoff jl@kimm.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 6 december, 2017

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Stockholms Kooperativa Bostadsförening

Drottningholmsvägen 320, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Jonatan Lindoff

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 6 december, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

VD-assistent till RISE i Göteborg

Trivs du i en nyckelroll med stort ansvar och bred insyn i företagets verksamhet? Vill du spela en viktig roll i planering, koordinering och förberedelser? Läs mer om tjänsten och hör gärna av dig om du har frågor!

Göteborg Sista ansökningsdag: 21 december, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Administratör till Hjärnfondens givarservice

Vill du göra skillnad och vara delaktig i utvecklingen av en central givarservice? Då har vi jobbet för dig!
Nu söker vi en administratör med samordningsansvar till Hjärnfonden som är en ideell insamlingsstiftelse.

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 december, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Executive Assistant till HKScan

Söker du en roll som Executive Assistant där du både får arbeta med traditionella uppgifter och driva projekt? På HKScan stöttar du EVP Market Sweden samt Extended Market Management Team Sweden i ärenden gällande marknad, ledningsgruppsmöten och kvartalsrapporter. Sök detta spännande vikariat idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 december, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

HR-Partner till Paulig Group

Paulig Group, med varumärken som Risenta och Santa Maria söker efter en ny kollega som kan bidra till vår tillväxtresa. Känner du dig lockad att arbeta i en värderingstyrd organisation med välkända varumärken och har ett par års erfarenhet av brett HR-arbete i ryggsäcken hoppas vi att du visar ditt intresse!

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 december, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Klarahill söker en driven Digital Projektledare

Är du en ödmjuk person med stort driv som vill vara med och vägleda begravningsbyråbranschen genom en digital transformation? Har du tidigare arbetat med kommunikation genom engagemang och att sälja visioner? Då är det dig vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 december, 2017

Läs mer & ansök