Jobbar du inom lön eller HR? Se hit!

Malmö

Ser du en framtid som konsult hos oss? Det gör vi! På Wise Professionals har vi ett stort nätverk av konsulter inom lön, HR och administration och våra kunder ser det som ett självklart val att nyttja vårt nätverk.

Sök rollen Senast 29 april, 2019

Du kanske känner till att Wise Professionals under flera års tid arbetat fokuserat med att förstå och utveckla kunder och konsulters behov. För oss räcker det inte med att bara hitta rätt person till rätt plats, vi vill förstå de drivkrafter, önskemål och ambitioner som driver våra konsulter framåt. Nu är vi ute efter dig som vill utveckla branschen tillsammans med oss!

Just nu!

Vi söker fler lön – och HR-administratörer till våra kunder. Vi vill gärna att du ingår i vårt nätverk och får ta del av våra seminarier, event och våra nätverksfrukostar samt bidra till ett givande kompetensutbyte. Som uthyrd lön – och HR-administratör får du chans att arbeta brett inom området. Exempel på vad dina arbetsuppgifter skulle kunna vara:

  • Lönekörning – förbereda lön, se till att medarbetare och chefer rapporterar i tid
  • Granska lönespecifikationer
  • Dokumentera och kontrollera föräldraledighet, löner, sjukskrivningar
  • Uppdatera information i vårt löne- respektive HR system.
  • Fakturaavstämning angående pensioner, försäkringar och förmåner
  • Administrering och kontroll av pensioner
  • Administrering kring anställningar, intyg samt avslut etc
  • Föra HR-statistik och diverse rapportering
  • Stöd till chefer och medarbetare i lönerelaterade och arbetsrättsliga frågor
  • Kontaktperson gentemot myndigheter inom löneområdet

Mer om dig

Vi tror att du har minst två års erfarenhet av självständigt lönearbete och med fördel HR-administration. Antingen en högskole – eller yrkesutbildning inom lön, alternativt en ekonomi/ PA utbildning där du byggt på dina kunskaper inom lön genom erfarenhet/kurser. Goda kunskaper i Excel kommer behövas så vi ser gärna att du har detta. För att trivas i rollen är du serviceinriktad, analytisk, självgående och har integritet. Att jobba i en föränderlig miljö, arbeta lösningsorienterat och ta egna initiativ är dessutom något du tycker är roligt.

Förresten!

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och du hittar oss idag i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö

Kontakt Detta är en öppen annons där du får möjlighet att bli en del av vårt kandidatnätverk och komma på intervju för våra kommande tjänster. Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Jannice Larsson (Jannice.Larsson@wise.se).

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök rollen Senast 29 april, 2019

Kontakta mig för mer information

Jannice Larsson

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 april, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Ansvarig

Hos oss får du möjlighet att ta ansvar för och driva hela HR processen. Vi behöver dig som tycker om att ge service och som trivs i en varierande och händelserik miljö. Här får du möjligheten att jobba brett, både strategiskt och operativt. Du kan inte förvänta dig ett dukat bord. Vi behöver dig för att strukturera och organisera upp det vi inte kan själva. Kom och hjälp oss att etablera en ny värdegrund.

Skåne Sista ansökningsdag: 6 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Strategisk Inköpare av indirekt material och service till Ahlsell

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom strategiskt inköp av indirekt material och service, gärna med inriktning mot Supply Chain och vill vara med på vår utvecklingsresa för att bygga en starkare funktion för Indirekt material och Service? Vi söker en strategisk inköpare som med engagemang, erfarenhet och nyfikenhet vill vara med och skapa resultat hos oss. Är det du? Läs mer om rollen och sök in nedan.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Executive Assistant/Office Manager

Är du en proaktiv och strukturerad Exekutiv assistent med en hög känsla för service? Skulle du dessutom tycka att det är spännande att jobba i en dynamisk roll inom ett internationellt företag i framkanten av cancerforskning? Sök då rollen till Immunicum redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 april, 2019

Läs mer & ansök