Detaljinriktad ekonom med projektansvar

Göteborg Konsultuppdrag

Är du strukturerad, självgående och driver dina projekt framåt på ett engagerat och resultatinriktat sätt?
Vill du slå deadlines och utmana dig själv och din omgivning? Läs då vidare för att se om du är rätt person att anta utmaningen vår kund erbjuder dig!

Sök rollen Senast 31 januari, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Till vår kund söker vi nu en driven ekonom med erfarenhet av konsolidering och med sinne för detaljer. Detta är ett konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals på heltid med start omgående. Uppdraget beräknas pågå ca 3-5 månader. Vår kund med moderbolag i Sverige är en stor koncern med dryga 20 bolag med verksamheter i hela världen. För att underlätta den ekonomiska överblicken sker en implementering till ett nytt konsolideringverktyg. 

Arbetsbeskrivning

Din uppgift blir att slutföra det redan påbörjade arbetat kring implementeringen av det nya konsolideringsverktyget (SAP BPC).  Projektet startades för 1,5 år sedan, men stannades av olika anledningar upp. När företaget nu vill slutföra projektet kommer mycket information som överförts behöva uppdateras och gås igenom. Du ansvarar för att all bolagsinformation ligger inlagt korrekt i systemet och att alla mallar, kontoplaner och dimentioner finns tillgängliga för att en lyckad rapportering ska kunna ske. 

Du kommer även att ansvara för att skriva Local Files för Transfer Pricing dokumentation. Här finns mallar att tillgå och den här delen av arbetet kommer att pågå parallellt med ovannämnda implementering. 
För att underlätta framtida användande kommer du att skriva rutinbeskrivningar för de dokumentationer du arbetat med.  

Vem är du?

Vi tror att du som söker har en utbildning som civilekonom eller liknande utbildning inom ekonomi. Du har tidigare arbetat med konsolidering och förstår innebörden med en implementering av det här slaget. Det är meriterande om du har arbetat med SAP och då gärna konsolideringsverktyget BPC. Det är även meriterande om du tidigare arbetat i en internationell organisation.

För att trivas i den här tjänsten är det viktigt att du är envis, driven och resultatinriktad. Som person är du tålmodig och trivs med att grotta ner dig i detaljer. Det behövs för att driva processen framåt, och komma runt flaskhalsar. Du är analytisk och strukturerad, vilket är viktigt för att snabbt förstå implementeringsstrukturen.

I den här tjänsten kommer du att kommunicera med kollegor och bolag runt hela världen. Det är därför nödvändigt att du talar och skriver professionellt i engelska samt svenska. 

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Louise Grammatikas (louise.grammatikas@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 31 januari, 2018

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Marios Maletsikas

Konsultchef

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 31 januari, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Erfaren Rekryterare till UC!

Har du passion för att hitta rätt person till rätt plats? Vill du arbeta i ett HR-team där man tillsammans stöttar och lyfter varandra? Läs vidare och sök rollen som Rekryterare till UC!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2018

Läs mer & ansök

IT-kunnig Business Controller med passion för Excel

Är du en lösningsorienterad och kommunikativ Business Controller med ett genuint intresse för IT och data? Har du avancerade kunskaper i Excel och dessutom förståelse för databaser? Nu söker vi dig som vill arbeta på en innovativ arbetsplats med höga ambitioner!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 februari, 2018

Läs mer & ansök