Administrativ Assistent till Elekta

Stockholm

Nu söker vi dig som har arbetat med administrativa arbetsuppgifter sedan tidigare!

Sök rollen Senast 20 december, 2018

Till Elekta söker vi en serviceinriktad Administrativ Assistent. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid under 3 månader med goda chanser till förläning. Start för uppdraget är omgående och du kommer arbeta på Elektas trevliga kontor på Kungstensgatan i centrala Stockholm.

Ditt uppdrag
I din roll som Administrativ Assistent kommer du har ett nära samarbete med Elektas erfarna Exekutiva Assistent och tillsammans kommer ni som team ansvara för administrativa processer på företaget. Du kommer stötta din kollega gällande administrationen till företagets ledningsgrupp samt ett internt ledarskapsprogram som Elekta anordnar. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

  • Hantera reseräkningar, visumansökningar och fakturor.
  • Bokningar av resor för kollegor internt
  • Ansvara för möten samt förbereda material, fika, luncher etc.
  • Stötta kommunikationsavdelningen med administrativa arbetsuppgifter
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter

Din bakgrund
För att axla rollen har du arbetat med liknande arbetsuppgifter under 1-2 år, exempelvis som Administratör eller inom ett annat serviceyrke. Då detta är en ny tjänst kräver det att du har en positiv inställning kring nya utmaningar och ingen arbetsuppgift är för liten för dig. Du har god systemvana och känner dig trygg med användandet av Officepaketet. Elekta är en internationell organisation vilket innebär att koncernspråket är engelska i vilket du talar och skriver obehindrat. Dock är det svenska språket av lika stor vikt.

Du är en god kommunikatör med naturlig känsla för service, noggrannhet och har god administrativ förmåga. Du har förmågan att se helheten och tar gärna egna initiativ. Din erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll har gjort dig till en person som är bekväm med att ta egna beslut samt att du klarar av att arbeta självständigt och driva ditt eget arbete framåt. För att vara rätt person för rollen är din kvalitativa förmåga viktig och du är bra på att strukturera ditt arbete.

Om Elekta
For almost five decades, Elekta has been a leader in precision radiation medicine. Our nearly 4,000 employees worldwide are committed to ensuring everyone in the world with cancer has access to – and benefits from – more precise, personalized radiotherapy treatments. Headquartered in Stockholm, Sweden, Elekta is listed on NASDAQ Stockholm Exchange. Visit elekta.com or follow @Elekta on Twitter.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 20 december, 2018

Kontakta mig för mer information

Clara Forsberg

Clara Forsberg

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 20 december, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomichef

Vill du arbeta som ekonomichef i en bred roll där du får leda ett engagerat team, vara med och påverka och samtidigt vara operativ inom redovisning? Hos SULF får du möjlighet att arbeta i en miljö med engagerade och kunniga kollegor i en organisation som påverkar utformningen av högre utbildning, nu och i framtiden!

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 januari, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Digital Strateg Till Viva Media

Brinner du för kunden, håller dig uppdaterad inom den senaste utvecklingen och trenderna inom medievärlden? Då kanske du är Viva Medias nya Digital strateg i Uppsala.

Uppsala Sista ansökningsdag: 30 december, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Systemförvaltare till Ambea

Är du en driven och duktig systemförvaltare som tycker om att genomföra förbättringar? Brinner du för god service och utveckling? Då kanske du är den vi söker till Ambea.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 januari, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Teamleader inom Kundservice

Har du erfarenhet av ledarskap och kundservice? Är du dessutom trygg i dig själv och drivs av personalfrågor? Sök då rollen som Teamleader inom Kundservice!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 januari, 2019

Läs mer & ansök