Solreneriet söker en ny Löneansvarig

Stockholm Konsultuppdrag

Det här är rollen för dig som vill ha ett helhetsansvar över lönehanteringen på ett av Sveriges ledande serviceföretag med kontor på Södermalm

Sök rollen Senast 31 oktober, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Till Solreneriet söker vi nu en löneansvarig. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt som sträcker sig över 6 månader. Om ni trivs med varandra är ambitionen att du därefter blir anställd hos Solreneriet.

 

Om Solreneriet

Solreneriet är ett av de ledande serviceföretagen i Sverige. De levererar städ-, hygien- och underhållstjänster till privata och offentliga uppdragsgivare. Med erfarenhet från besöksintensiva miljöer såsom kryssningsfartyg, flyg, tåg och processindustrin samt uppdrag inom sjukvård, hotell, livsmedel och offentliga lokaler gör deras utbud av kompetens unikt.

Solreneriet är ett trivsamt och snabbfotat företag som sitter i trevliga lokaler i hamnområdet vid Stadsgården på Södermalm. Företaget har under senare år haft en betydande tillväxt. Kulturen präglas av att det är högt i tak med korta beslutsvägar och de värnar om sin personal genom en bra kommunikation, kompetensutveckling och goda anställningsvillkor.

 

Ditt uppdrag

Som löneansvarig kommer du att ha helhetsansvar över företagets lönehantering samtidigt som du också arbetar operativt med lön. I lönearbetet har du stöd av en kollega och tillsammans hanterar ni ca 850 löner. Lönesystemet som används är Agda och tidrapporteringssystemet är Flex.

Löneavdelningen ligger under HR och du kommer att rapportera till HR-chef. Här har du goda möjligheter att utveckla avdelningens rutiner och se över hur du och din kollega ska arbeta för att tillsammans leverera en förstklassig service på löneavdelningen. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

 • Kontakt med medarbetare och chefer i lönerelaterade frågor
 • Löpande löneadministration och utbetalning av lön
 • Skriva anställningskontrakt och intyg
 • Utveckling av avdelningens processer
 • Delaktig i olika projekt så som kommande GDRP-projekt

 

Din bakgrund

Vi söker dig som är en erfaren löneadministratör och känner dig trygg i hela löneprocessen, kanske sitter du just nu i en liknande roll som denna. Det är meriterande om du har erfarenhet av Agda, men inte ett krav. Vidare är du en van användare av hela Officepaketet och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Du är också van vid att tolka olika kollektivavtal.

Som person är du kommunikativ, lösningsorienterad och ordningsam. Det är av hög vikt att du är noggrann i ditt sätt att arbeta och att du är professionell och ansvarstagande i din yrkesroll. Vi hoppas självklart också att du är öppen för att utvecklas, lära dig nya saker och att du gärna driver igenom förbättringsåtgärder.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Julia Goossens (070- 433 57 35, julia.goossens@wise.se) och Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 31 oktober, 2017

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Julia Goossens

Julia Goossens

Kandidatansvarig

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 31 oktober, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Marknadsassistent med digitalt fokus till Mitsubishi

Mitsubishi strävar mot en hållbar framtid där vi genom tekniskt framstående bilar balanserar körglädje och miljöansvar. Detta är Mitsubishis filosofi in i framtiden. Nu söker vi en Marknadskoordinator med digitalt fokus som vill förmedla vår vision!

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 november, 2017

Läs mer & ansök

Junior Administratör

Är du en ordningsam och noggrann administratör i början av din karriär? Då kan detta konsultuppdrag vara något för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Vikarierande miljösamordnare till Söderenergi

Har du en examen inom miljövetenskap eller liknande men svårt att hitta roller där det inte krävs flera års erfarenhet? Har du ett brinnande intresse för miljöfrågor och söker efter ett jobb där du kan få fortsätta utvecklas, påverka och skaffa erfarenhet? Söderenergi söker just nu efter en vikarierande miljösamordnare!

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 november, 2017

Läs mer & ansök

PR-och Informationsansvarig till Citroën och DS Automobiles

Är du en expert på PR, kommunikation och varumärkesutveckling? Vill du vara med och bidra i en omväxlande och utmanande roll på ett välkänt internationellt bilföretag? Då kan detta vara helt rätt uppdrag för dig! Tjänsten som PR- och Informationsansvarig är ett föräldravikariat med start omgående.

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 november, 2017

Läs mer & ansök