Executive Assistant till QAPITAL

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en erfaren VD-assistent eller Executive Assistant som har arbetat i en internationell miljö tidigare? Missa då inte chansen att få en möjlighet att arbeta på det framåtsträvande tech-bolaget Qapital!

Sök rollen Senast 26 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Till Qapital söker vi nu en Executive Assistant med erfarenhet från en internationell miljö. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på initialt 4 månader med goda möjligheter till förlängning. Start för uppdraget är omgående och tjänsten är på heltid med placering i Gamla Stan. För detta uppdraget är det viktigt att vi får dina ansökningshandlingar på engelska.

Ditt uppdrag
Nu finns möjligheten att axla en spännande och utmanande roll som Executive Assistant på Qapital, där du främst kommer att assistera företagets två grundare. Du kommer dagligen att arbeta med och kommunicera på engelska och kommer tillsammans med ett assistentteam i New York att hantera grundarnas klandrar. Det är önskvärt att du har flexibel inställning till arbetstider och kan arbeta tidiga morgnar. Rollen är bred och arbetsuppgifterna sträcker sig från högt till lågt vilket ställer höga krav på din förmåga att prioritera och strukturera bland flera parallella uppgifter. Du förväntas hantera såväl traditionella EA-uppgifter samt stötta och samarbeta med andra funktioner i organisationen.

Exempel på ansvarsområden och uppgifter som ingår i rollen:

  • Kalender-och möteshantering
  • Resebokningar
  • Förbereda och producera rapporter och utkast på engelska
  • Planera event, konferenser och aktiviteter
  • Assistera i personliga ärenden vid behov

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat i minst fem år i en liknade befattning inom en internationell organisation. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en känsla för service och arbetar proaktivt och strukturerat. Du är flexibel, självgående och har en hög arbetsmoral. Du har även skinn på näsan och hög integritet. Qapital är en internationell organisation där en av grundarna är engelsktalande vilket ställer krav på att du kan kommunicera obehindrat på både engelska och svenska, i tal och skrift. I och med detta behöver vi dina ansökningshandlingar på engelska. Vidare har du en god systemvana och goda kunskaper inom Officepaketet.

Om Qapital
Vi är ett team bestående av designers, beteendeforskare och utvecklare, bland andra, med uppdraget att bygga en ny bankupplevelse. Vi startade som en automatiserad sparprodukt och nu, tre år senare, är vi en komplett bankapp som hjälpt över en miljon medlemmar i deras strävan efter ekonomisk framgång. Betyget bland våra app-användare är höga – vi har över 35 000 5-stjärniga recensioner på App Store. Genom att blanda beteendepsykologi med teknik ger Qapital människor de verktyg de behöver för att hantera pengar enkelt och roligt. 

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Olivia Olofsson (olivia.olofsson@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 26 januari, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Qapital Insight AB

Munkbron 9, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Olivia Olofsson

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 26 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök