Nytt jobb 2018? Kandidatansvarig till KIMM!

Stockholm Rekrytering

Kom och bli vår kollega! Just nu söker vi en überstrukturerad och härlig kandidatansvarig.

Sök rollen Senast 27 december, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Sommartid

På KIMM jobbar vi med rekrytering och interimslösningar och tillsätter roller inom kommunikation & marknad. Våra uppdrag kännetecknas av högt engagemang, effektivt samarbete och en massa glädje – vi har sedan starten bevisat vår förmåga att på bästa sätt matcha kandidater och kunder. 2018 fyller vi 5 år och då vi ser ett allt större behov av kompetens inom KIMMs specialistområden, inte minst digital kompetens så kommer vi att växa. I matchningsarbetet spelar du som kandidatansvarig en nyckelroll tillsammans med våra konsultchefer och rekryteringskonsulter för att vi ska ta nästa steg och hjälpa ännu fler kunder och matcha ännu fler kandidater till sina drömjobb!

Din roll 
Som kandidatansvarig på KIMM är du en del av ett härligt och proffsigt team med ambitionen att bygga Sveriges bästa konsult- och rekryteringsbolag. Vi ser det som en självklarhet att ha ett konsultativt förhållningssätt till både våra kandidater och kunder. Med stort engagemang förväntas du searcha fram de rätta kandidaterna, skriva annonser, genomföra urval, intervjua, ta referenser och i nära samarbete med dina kollegor matcha rätt kandidat med rätt uppdrag och kund. Utöver det så ansvarar du för att proaktivt utveckla vårt kandidatnätverk inom KIMM och att vårt varumärke syns i rätt kanaler.

På KIMM är vi idag ca 15 medarbetare som jobbar på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi har 50 konsulter uthyrda på spännande uppdrag hos våra kunder.

Det är verkligen en möjlighet att få arbeta på KIMM – vi växer ständigt, men det ställer också vissa krav på att du inte är nostalgisk och tänker att det var bättre förr. I ett tillväxtbolag är det hela tiden full fart framåt. Vi stannar inte upp, vi är i ständig rörelse, vi är framåtlutade, vi lyssnar och vi agerar. Det betyder att du behöver vara en person som verkligen trivs med farten, annars kan det liksom bli helt fel.

Din bakgrund
Du har en hög egen drivkraft och ett stort intresse för människor. Du är förtroendeingivande och mycket duktig på att skapa och underhålla relationer. Du är überstrukturerad – du är liksom en sån där person som alltid har stenkoll och du gillar administration. Du är mycket bra på att skriva, både på svenska och på engelska och det går dessutom snabbt. Troligtvis har du en akademisk examen eller motsvarande inom ett relevant område för rollen. Du avgör vad som är relevant, men det skulle t.ex. kunna vara inom marknad, kommunikation eller HR. Vi tror att du har ett par års arbetslivserfarenhet och att du är väl insatt i den digitala transformationen, sociala medier och att du har stenkoll på förkortningar som SEO, SEM, PPC, CMS m.fl.

KIMM erbjuder
En möjlighet att jobba med våra kompetenta kandidater, konsulter och intressanta kunder som vi är stolta över. Samtidigt får du vara med och fortsätta bygga KIMM tillsammans med oss på KIMM, Wise Professionals och övriga Wise Group (KIMM är ett affärsområde som drivs som ett eget bolag inom Wise Professionals – läs mer om Wise Professionals här http://www.wise.se/ som är en del av Wise Group – läs mer om Wise Group här http://www.wisegroup.se/). Vi har kul på jobbet och vill ständigt göra saker bättre! Du kommer att ha stor möjlighet att vara med och påverka din egen och vår framtid eftersom vi vill ta vara på dina idéer. 

Nu måste du ju ansöka!
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Anna Jeppsson Blomberg på ajb@kimm.se. Ansök på www.kimm.se senast 2017-12-27. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar per mejl, men vi ser fram mot att höra från dig inom kort via kimm.se. Gala!

 

Sök rollen Senast 27 december, 2017

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Anna Jeppsson Blomberg

Affärsområdeschef KIMM

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 27 december, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Rekryterare på deltid!

Vill du vara med och bidra med din kunskap för att effektivisera och skapa möjlighet till ett bättre sätt att arbeta? Vår kund, verksam inom hälsa och sjukvård, söker nu en rekryterare på deltid!

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 januari, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Activation Coordinator till Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank utvecklas ständigt i takt med omvärldens förändringar. Med fokus på innovation, kundupplevelse och fortsatt digitalisering finns ambitionen att alltid ligga i framkant. Just nu satsar Santander Consumer Bank på att utveckla sitt marknads- och kommunikationsarbete och kommer med detta att rekrytera ytterligare kompetenta och engagerade medarbetare!

Nu söker vi en Activaton Coordinator till kontoret i Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 januari, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

HR- Koordinator

Till vår HR-avdelning söker vi en STF-hjälte som får en fantastisk möjlighet till utveckling inom HR-området!

Stockholm Sista ansökningsdag: 13 januari, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

HR-generalist till bolag inom dagligvaruhandeln

Just nu söker vi för kunds räkning en HR-generalist med bred erfarenhet inom HR-området. Detta är ett konsultuppdrag genom Wise Professionals på deltid i sex månader, för rätt person finns det därefter chans till anställning på företaget.

Malmö Sista ansökningsdag: 8 januari, 2018

Läs mer & ansök