Office Manager till IP Only

Stockholm Konsultuppdrag

Trivs du mycket eget ansvar i en varierande roll där ingen dag är den andra lik? Vi söker dig som tycker om att göra det lilla extra för att ett kontor fungera, är serviceinriktad ut i fingerspetsarna och dessutom vill bidra med en positiv inställning till alla i din omgivning. Vi söker efter en Office Manager omgående!

Sök rollen Senast 30 januari, 2019

Till IP Only söker vi nu efter en erfaren Office Manager. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på 6 månader med goda chanser till fast anställning hos kund efter perioden. Start för tjänsten är omgående och IP Only sitter i nya stora lokaler på Sveavägen 25 i Stockholm och ljusa lokaler precis vid Uppsala station.

Ditt uppdrag
Som Office Manager hos IP Only är det du som ansvarar för att allt flyter på som det ska på våra kontor i Stockholm och Uppsala. Du planerar din tid och vardag själv men kommer ibland behöva besöka Uppsalakontoret under arbetstid.

I din roll kommer du även stötta ledningsgruppen med förberedelser inför möten samt beställning av luncher etc. I rollen ingår personalansvar för 2-3 personer som arbetar i receptionen och din arbetsuppgift är att coacha samt leda dom i deras arbete. För att trivas i tjänsten krävs det att du är initiativtagande och självgående, eftersom det förväntas att du självständigt strukturerar upp dina arbetsdagar för dig själv och ditt team. Bland annat kommer du att;

·        Vara kontaktperson för hyresvärdar och leverantörer vad gäller reparationer, säkerhet etc.

·        Ansvara för inköp till kontoret och hantera alla interna kostnader i samband med det

·        Planera både företagsevent men också interna event som t.ex. sommarfest och julfest vad gäller catering, bokning av lokaler osv.

·        Koordinera division- och avdelningsmöten, och ordna med bokning av konferensrum eller andra lokaler

·        Hjälpa till med att samordna introduktion för nya anställda

·        Se till att receptionen och bemötandet av besökare flyter på som det ska (ta hand om besökare, ta emot leveranser, se till att kontoret ser inbjudande ut etc.)


Din bakgrund

Tjänsten passar dig som inte räds för att arbeta utan tydliga riktlinjer samt som gärna tar egna initiativ till nya arbetssätt. Vi söker dig som;

·        Har tidigare erfarenhet av rollen som Office Manager, gärna minst 5 år

·        Brinner du för service och trivs i en roll där de sociala kontakterna är många. Vi söker dig med en positiv inställning, som ser lösningar istället för problem

·        Är flytande i svenska språket i både tal och skrift då språket används dagligen i arbetet

·        Är serviceinriktad, lyhörd och hjälpsam – och gör med glädje det lilla extra för kontoret och dina kollegor!

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 30 januari, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Clara Forsberg

Clara Forsberg

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök