Kommunikatör för Holy Greens

Malmö

Holy Greens drivs av att bygga ett sundare samhälle genom mat som är bra både för våra kroppar och vår planet. Vi serverar riktigt bra mat som ska vara attraktiv och tillgänglig och för alla. Vi gör detta genom att skapa kreativa och moderna sallader gjorda av råvaror från odlare som vi bygger långsiktiga relationer med. Vi serverar det i en designad miljö med hjälp av modern teknik. Vi är en ständigt växande skara dedikerade medarbetare som förvandlar dagsfärska råvaror till vackra sallader och nypressade juicer, serverade till kund med ett holy-smile.

Sök rollen Senast 19 december, 2017

Är du en storyteller? Vi behöver din hjälp med att berätta vår story – från gröda till tallrik!

Mission

  • Du kommer självständigt att ta fram en tydlig kommunikationsplan samt arbeta både operativt och strategiskt för att etablera varumärket, Holy Greens, på marknaden
  • Skapa texter, bilder och video för internt och externt bruk; hemsida, sociala kanaler, internt nyhetsbrev, fysiska ytor i restaurang m.m.
  • Ansvara för att underhålla och driva trafik till våra kommunikationskanaler
  • Agera marknadsansvarig vid öppningar av nya restauranger
  • Ansvarig för styrningen av vår egen app (lanseras i januari) där vi kommunicerar direkt med våra kunder
  • Agera kontaktperson gentemot olika samarbetspartners så som app-företag, reklambyråer och mediahus
  • Trendsättare! Du ska ha fingret på pulsen inom branschen och i kombination med kreativt tänkande ta oss framåt!

Track record

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring. Du har en stark redaktionell färdighet och flera års erfarenhet av att kommunicera livsstil, känslor och upplevelser.

Du kommer att ingå i vårt lilla ledningsteam som sitter i centrala Malmö varför det är viktigt att du har en vilja och förmåga att arbeta både praktiskt och strategisk med sociala kanaler. Det är mycket meriterande om du har arbetat på ett modernt, nystartat bolag och ansvarat för företagets kommunikation eller byggt upp/ förnyat ett företag kommunikationssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ett entreprenörsbolag och trivs i ett ungt, snabbfotat och modernt bolag.

Du skall vilja ha kul på jobbet, trivas med ständig utveckling och sist men inte minst – du behöver vara djupt passionerad för Holy Greens och det vi står för!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Holy Greens med KIMM/ Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Camilla Lundberg på camilla.lundberg@wise.se eller telefon 076 525 90 56.

För att ta reda på om du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer och såklart arbetsprover. Urvalet sker löpande och sista ansökningsdagen är den 20:e december.

Sök rollen Senast 19 december, 2017

Kontakta mig för mer information

Camilla Lundberg

Camilla Lundberg

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 19 december, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Rekryterare på deltid!

Vill du vara med och bidra med din kunskap för att effektivisera och skapa möjlighet till ett bättre sätt att arbeta? Vår kund, verksam inom hälsa och sjukvård, söker nu en rekryterare på deltid!

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 januari, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Activation Coordinator till Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank utvecklas ständigt i takt med omvärldens förändringar. Med fokus på innovation, kundupplevelse och fortsatt digitalisering finns ambitionen att alltid ligga i framkant. Just nu satsar Santander Consumer Bank på att utveckla sitt marknads- och kommunikationsarbete och kommer med detta att rekrytera ytterligare kompetenta och engagerade medarbetare!

Nu söker vi en Activaton Coordinator till kontoret i Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 januari, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

HR- Koordinator

Till vår HR-avdelning söker vi en STF-hjälte som får en fantastisk möjlighet till utveckling inom HR-området!

Stockholm Sista ansökningsdag: 13 januari, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

HR-generalist till bolag inom dagligvaruhandeln

Just nu söker vi för kunds räkning en HR-generalist med bred erfarenhet inom HR-området. Detta är ett konsultuppdrag genom Wise Professionals på deltid i sex månader, för rätt person finns det därefter chans till anställning på företaget.

Malmö Sista ansökningsdag: 8 januari, 2018

Läs mer & ansök