The Pace söker nu dig som tidigare har arbetat inom hotellbranschen

Stockholm

Arbetar du inom hotellbranschen och är sugen på nya utmaningar? Ta kontakt med oss på The Pace!

Sök rollen Senast 17 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Kollektivavtal

Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på The Pace kan anmäla intresse för våra uppdrag. I och med att du anmäler intresse blir du en del av vårt växande nätverk inom The Pace.

Vi på The Pace söker nu efter personer som har arbetat några år inom service- eller hotellbranschen. Vi på The Pace har en kontinuerlig efterfrågan efter Office Assistants, Office Manager, Assistenter, Koordinatorer och Administratörer. Till våra konsultuppdrag inom affärsområdet The Pace söker vi alltid efter vassa personer verksamma inom service och administration därför värdesätter vi din erfarenhet. Vi arbetar branschbrett och våra kunder är av varierande storlek. Vi söker dig som har fingertoppskänsla för service och hög arbetsmoral. Detta kan vara en stor chans för dig som vill skapa sig god arbetslivserfarenhet samt skapa sig kännedom om hur olika verksamheter fungerar.

Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på The Pace kan anmäla ditt intresse för våra uppdrag. I och med att du anmäler ditt intresse blir du en del av vårt växande nätverk inom The Pace.

Start för våra uppdrag är ofta omgående, därför ser gärna att du som söker är tillgänglig för start inom en snar framtid med max 1 månads uppsägningstid. Uppdragslängd varierar, vanligtvis har våra kunder behov av förstärkning under 6 månader eller längre men även kortare uppdrag samt möjlighet till så kallade hyrköp finns. Det är du som bestämmer vad som passar just dig!

Detta är inte en annons kopplad till ett skarpt uppdrag, därav sker ingen återkoppling utifrån denna annons. Vi kontaktar dig om du går vidare till en första intervju hos oss. För att öka dina chanser till att komma på intervju råder vi därför dig att även skicka in ansökan till våra skarpa konsultuppdrag på hemsidan.

Ditt uppdrag
I den här typen av roll utgör du en viktig del i organisationen där du stöttar såväl kollegor som chefer med varierande uppgifter, högt som lågt, för att möjliggöra att deras vardag att går ihop och för att verksamheten ska flyta smidigt. Du är spindeln i nätet som arbetar proaktivt för att alltid ligga steget före.

Här är några exempel på arbetsuppgifter som kan ingå i roller som assistent/administratör/koordinator/kontorsansvarig/utbildningsadministratör: 

 •         Sköta beställningar inför möten samt iordningställande av mötesrum
 •         Underhålla kontorsdriften
 •         Arrangera event, arrangemang och konferenser
 •         Skapa PowerPoint-presentationer
 •         Involverad i planering och koordinering av event – stora som små
 •         Insamling, sammanställning och administrering av texter och dokument
 •         Protokollföring vid möten
 •         Kalender- och mailhantering
 •         Mötesbokningar
 •         Planera och boka resor samt sköta reseräkningar
 •         Fakturering
 •         Ansvar för lokaler, inköp och trivselfaktorer
 •         Löpande administration

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt Köpenhamn.

Om du vill veta mer
Vi som arbetar med uppdrag inom The Pace är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och Olivia Olofsson (olivia.olofsson@thepace.se). Vi kontaktar kvalificerade kandidater löpande för såväl aktuella uppdrag som förutsättningslösa intervjuer. Du får gärna kontakta oss om du har frågor.

Sök rollen Senast 17 januari, 2019

Kontakta mig för mer information

Clara Forsberg

Clara Forsberg

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 17 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök