Assistent till advokatbyrå

Stockholm

Har du en utbildning inom paralegal eller alternativt tidigare erfarenhet från en assistentroll? Missa då inte möjligheten att söka denna tjänst som Assistent till en advokatbyrå i framkant!

Sök rollen Senast 2 mars, 2019

Till vår kund söker vi nu en prestigelös Assistent med känsla för service. Detta är ett konsultuppdrag på 8 månader via The Pace/Wise Professionals och för rätt person finns det goda chanser till fast anställning hos vår kund. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och med placering i kundens nybyggda kontor centralt i Stockholm.

Ditt uppdrag
Detta är en kvalificerad assistentroll inom en snabbt växande advokatbyrå belägen i centrala Stockholm. Tjänsten innefattar vanligt förekommande administrativa uppgifter såsom korrekturläsning, dokumenthantering, scanning, kopiering, upprättande av binders och avtalspärmar. Samt informationshämtning, sammanställning och strukturering av stora mängder data och juridisk information. Skapa PowerPointpresentationer, uppladdning och indexering av dokument i virtuella datarum, upprättande av kostnadsräkningar, registrering av nya klienter och ärenden, mötesbokningar samt hjälp kring eventplanering. Förutom härliga kollegor erbjuds du också ett varmt företagsklimat på en advokatbyrå som värnar om deras medarbetares hållbarhet.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

  • Mötesbokningar
  • Korrekturläsning
  • Dokumenthantering
  • Informationshämtning
  • Löpande administrativa uppgifter

Din bakgrund
Vi söker dig som har, eller inom kort är klar med, en paralegalutbildning, alternativt att du har några års erfarenhet från en motsvarande assistentroll på annan advokatbyrå eller liknande. Vi ser också gärna att du har lätt för att komma in i dina arbetsuppgifter och för att lära dig nya system. Du har mycket goda kunskaper inom Officepaketet med tyngdpunkt på Word, PowerPoint och Outlook. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person bör du vara serviceinriktad, ansvarstagande och mycket noggrann. Du har ett drivande, professionellt arbetssätt och gillar att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi tror att du trivs i en roll där du förväntas vara strukturerad, flexibel och proaktiv. Du hugger i där det behövs och har en positiv och prestigelös inställning till ditt arbete.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Olivia Olofsson (olivia.olofsson@thepace.se) och Konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Sök rollen Senast 2 mars, 2019

Kontakta mig för mer information

Olivia Olofsson

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 2 mars, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-ansvarig till Mangold Fondkommision

Här är chansen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i en organisation där HR är en viktig och central del av bolaget. En roll där HR arbetar tätt tillsammans med VD och är med där de strategiska besluten fattas.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 mars, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till Röda Korset

Är du en duktig löneadministratör som söker nya utmaningar i en internationell organisation? Är humanitära värderingar viktiga för dig? Då kan du bli en del av världens största mänskliga nätverk när vi nu söker en löneadministratör till Svenska Röda Korset!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 mars, 2019

Läs mer & ansök