Lönespecialist

Stockholm Rekrytering

Är du en effektiv och strukturerad lönespecialist med hög servicemedvetenhet? Vill du arbeta tillsammans med trevliga och kunniga kollegor? Då kanske lönespecialist på Din Bil är tjänsten för dig!

Det här är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Din Bil Sverige AB. Placering är i deras härliga kontorslokaler i Hammarby Sjöstad, Stockholm.

Sök rollen

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förmånsbil
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Personalrabatt

Rollen och huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som lönespecialist kommer du att arbeta med ca 500 löner i systemet Agda PS. Du kommer att hantera både tjänstemanna- och kollektivlöner för de anställda i Göteborgsregionen. Löneavdelningen i Stockholm består idag av en lönechef och fyra löneadministratörer. Avdelningen tillhör HR och du kommer att ha mycket kontakt med bolagets HR kollega i Göteborg.

I denna roll kommer du ansvara för hela lönehanteringen med allt från körjournaler, olika ledigheter, förmåner, införsel, intyg, utredningsarbete, tjänstebilar och kontroller. Rapporteringar till olika myndigheter, lönerevision och kontrolluppgifter kommer även att i ditt ansvarsområde. De kollektivavtal man arbetar  med är Unionen, Ledarna och Metall. En viktig del av tjänsten är att bistå med bästa möjliga stöd och support gentemot medarbetare och chefer via telefon och mail. 

 

Din bakgrund

Vi söker dig med gymnasiekompetens och ser gärna att du är utbildad inom lön. Vi önskar att du har minst ett par års erfarenhet av lönearbete. Vi ser även med fördel att du har arbetat i Agda ps samt Agda web. 

För att lyckas i rollen så är du som person självgående, serviceinriktad och förtroendeingivande. Vidare är du strukturerad och analytisk i ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga då man i gruppen stöttar och hjälper vid behov.

 

Erbjudande

 

Här kommer du till en trevlig arbetsplats med hjälpsamma och välkomnande arbetskollegor som är mycket kunniga i Agda. Du kommer tillett härligt gäng inom lön som både kan fokusera på arbetet samt ha roligt tillsammans. Här umgås man även över gränserna med andra avdelningar och har gemensamma aktiviteter, allt ifrån att springa i Hammarbybacken tillsammans på lunchen till gemensamma julfester. Din Bil erbjuder en arbetsplats med trevlig stämning!

Din Bil erbjuder sina anställda företagsförmåner såsom: friskvårdsbidrag, utbildningsmöjligheter, rabatt på bilar och tillbehör, övertidsersättning, personalbil etc.

 

Om företaget

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna.

Din Bil Sverige AB:s verksamhet utgörs av försäljning och service av bilar samt försäljning av reservdelar och tillbehör samt biluthyrning på de tre storstadsmarknaderna Stockholm, Göteborg och Syd.

 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se eller 072-303 59 24. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 22/12 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad i Hammarby Sjöstad, Stockholm.

Sök rollen

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Karin Rose

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Rekryterare på deltid!

Vill du vara med och bidra med din kunskap för att effektivisera och skapa möjlighet till ett bättre sätt att arbeta? Vår kund, verksam inom hälsa och sjukvård, söker nu en rekryterare på deltid!

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 januari, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Activation Coordinator till Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank utvecklas ständigt i takt med omvärldens förändringar. Med fokus på innovation, kundupplevelse och fortsatt digitalisering finns ambitionen att alltid ligga i framkant. Just nu satsar Santander Consumer Bank på att utveckla sitt marknads- och kommunikationsarbete och kommer med detta att rekrytera ytterligare kompetenta och engagerade medarbetare!

Nu söker vi en Activaton Coordinator till kontoret i Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 januari, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

HR- Koordinator

Till vår HR-avdelning söker vi en STF-hjälte som får en fantastisk möjlighet till utveckling inom HR-området!

Stockholm Sista ansökningsdag: 13 januari, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

HR-generalist till bolag inom dagligvaruhandeln

Just nu söker vi för kunds räkning en HR-generalist med bred erfarenhet inom HR-området. Detta är ett konsultuppdrag genom Wise Professionals på deltid i sex månader, för rätt person finns det därefter chans till anställning på företaget.

Malmö Sista ansökningsdag: 8 januari, 2018

Läs mer & ansök