Administratör till Aspia

Stockholm Konsultuppdrag

Som Administratör arbetar du med att lösa inkommande ärenden av varierande karaktär. Vi söker en ordningsam, noggrann och serviceinriktad person till detta konsultuppdrag

Sök rollen Senast 26 mars, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Till Aspias HR-avdelning söker vi en administratör. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start omgående och som beräknas pågå fram till årsskiftet. Tjänsten är placerad på Aspias kontor på Torsgatan 21.

Ditt uppdrag
Som administratör på HR-avdelningen arbetar du och en kollega med att hantera ärenden som kommer in från företagets chefer och medarbetare. Ärendena är av varierande karaktär och innefattar allt från hantering av kursadministration till att stötta i de administrativa delarna i rekryteringsprocesser. En del ärenden går att lösa snabbt medan andra sträcker sig över en längre period, detta ställer krav på din noggrannhet och förmåga att planera samt hantera flera uppgifter löpande. Under det närmsta året så kommer företaget att införa ett nytt HR-system och därmed kommer de administrativa processerna att förändras. Du kommer att vara med i förändringsarbetet samt vara en viktig del av utvecklingen och förbättringsarbetet på Aspia. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

  • Hantera kursanmälningar, skicka kallelser och koordinera praktiska frågor kring kursers genomförande
  • Administrera kursutvärderingar
  • Kalla kandidater på intervju
  • Ta fram anställningsavtal vid rekryteringar
  • Administrera exitenkäter och betyg vid avgångar

Din bakgrund
Vi söker dig som arbetat administrativt tidigare och trivs i en serviceinriktad roll. Du är en van användare av Officepaketet och har god systemvana. Kunskaper i Google och Easit är meriterande men inte ett krav. Eftersom du hanterar många kontaktytor ser vi gärna att du är en god kommunikatör i både svenska och engelska språket, såväl tal som skrift. 

För att lyckas i rollen som Administratör är du en stresstålig och lösningsorienterad person som kan hantera många olika arbetsuppgifter parallellt utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Tempot är stundtals högt och därför är det viktigt att du har förmåga att prioritera, organisera och strukturera ditt arbete på ett flexibelt sätt. Du är en social och positiv lagspelare som trivs med att både arbeta i team och självständigt. Vi ser också att du är driven, prestigelös och ansvarsfull.

Vilka är Aspia
Aspia är ett nytt varumärke på en unik resa. Vi levererar redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster. Men vi vågar också vara den innovativa nytänkaren som utvecklar nya tjänster i en annars ganska traditionell bransch. Tillsammans leder vi marknaden mot ett enklare, bättre, lönsammare företagande.

Hos oss får du jobba i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar, ofta arbetar i team och satsar mycket på varje medarbetare. Att arbeta tillsammans, ha mod att utmana och alltid vara professionella är viktigt för oss. Idag är vi 1450 medarbetare på ca 70 orter över hela Sverige och Norden. Läs mer på www.aspia.se

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se ) och Konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 26 mars, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Stephanie Grammenidis

Stephanie Grammenidis

Konsultchef

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 26 mars, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Ansvarig

Hos oss får du möjlighet att ta ansvar för och driva hela HR processen. Vi behöver dig som tycker om att ge service och som trivs i en varierande och händelserik miljö. Här får du möjligheten att jobba brett, både strategiskt och operativt. Du kan inte förvänta dig ett dukat bord. Vi behöver dig för att strukturera och organisera upp det vi inte kan själva. Kom och hjälp oss att etablera en ny värdegrund.

Skåne Sista ansökningsdag: 6 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Strategisk Inköpare av indirekt material och service till Ahlsell

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom strategiskt inköp av indirekt material och service, gärna med inriktning mot Supply Chain och vill vara med på vår utvecklingsresa för att bygga en starkare funktion för Indirekt material och Service? Vi söker en strategisk inköpare som med engagemang, erfarenhet och nyfikenhet vill vara med och skapa resultat hos oss. Är det du? Läs mer om rollen och sök in nedan.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Executive Assistant/Office Manager

Är du en proaktiv och strukturerad Exekutiv assistent med en hög känsla för service? Skulle du dessutom tycka att det är spännande att jobba i en dynamisk roll inom ett internationellt företag i framkanten av cancerforskning? Sök då rollen till Immunicum redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 april, 2019

Läs mer & ansök