Lön- och HR specialist till Carrier

Göteborg Konsultuppdrag

Vill du arbeta som lön – och HR specialist i en internationell organisation där du själv kommer att kunna vara med att påverka och utveckla din roll?

Sök rollen Senast 3 december, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och du hittar oss idag i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Nu söker vi dig som vill arbeta som uthyrd konsult genom oss på Wise Professionals hos vår kund Carrier, som lön- och HR specialist. Detta är ett uppdrag på heltid med möjlighet till förlängning för rätt person.

Ditt uppdrag
I din roll så kommer du att stödja affären med löne- och HR relaterade tjänster, intern och extern rapportering/HR controlling samt HR administration.

Du kommer självständigt ansvara för funktionens leverans, i samarbete med externa samarbetspartners (främst lönebyråer) och interna (främst Finance). Du kommer även att säkerställa punktlighet och kvalitet i den dagliga leveransen.
 

Dina främsta arbetsuppgifter som lön- och HR administratör kommer bland annat att vara:

 • Kontrollera lönelistor innan lönekörning

 • Granska anställningsavtal

 • Hantera personuppgifter

 • Hantera statistik

 • Övriga administrativa uppgifter

Vi ser gärna att du föreslår och deltar i arbetet med förbättringar av rekryteringsprocessen, introduktionsprocessen, löneprocessen, lönerevisionsprocessen, sjukfrånvaroprocessen samt avvecklingsprocessen. Du kommer att administrera i Agda PS (tid och lön), Visma Lön 600 så det är en fördel om du har arbetat i dessa system tidigare.

Vidare kommer du att rapportera till myndigheter och till SCB, samt sköta månadsrapportering till Europa av exempelvis headcount och forecast.

Din bakgrund
Du har en utbildning inom relevant område, eller har samlat på dig arbetslivserfarenhet relaterad till lön, HR och administration under minst 3 års och är van att driva hela löneprocessen självständigt. Vi tror att du är en fena på att arbeta med administrativa uppgifter samt behärskar Excel mycket bra då större delen av arbetet kommer ske i Excel. Du bör ha erfarenhet från att ha arbetat i en internationell organisation för att förstå komplexiteten. Eftersom koncernspråket är engelska ser vi gärna att du känner dig bekväm med att kommunicera på engelska, både i tal och skrift. För att du ska trivas i denna rollen ser vi att du är noggrann och har förmågan att arbeta strukturerat. Du gillar ordning och reda och har ett öga för detaljer och avvikelser. 

Om Carrier
Carrier arbetar med något som förändrade en hel värld. Det var år 1902 som Willis Carrier lyckades att få kontroll över inomhusklimatet tack vare upptäckten av modern luftkonditionering. Det var där historian började och är Carrier världsledande inom värme, luftkonditionering och kyla. De är idag ett team på 40 personer som jobbar inom sälj, service, teknik och projekt. Carrier har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Konsultrollen hos Wise Professionals
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Mer om tjänsten
Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anette Hartlin på 073-521 65 04 eller anette.hartlin@wise.se. I rekryteringsvärlden går det snabbt så tveka inte att skicka in din ansökan reda nu!

Vi ser fram emot dig ansökan!

 

Sök rollen Senast 3 december, 2017

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Anette Hartlin

Anette Hartlin

Konsultchef

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 3 december, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

VD-assistent till RISE i Göteborg

Trivs du i en nyckelroll med stort ansvar och bred insyn i företagets verksamhet? Vill du spela en viktig roll i planering, koordinering och förberedelser? Läs mer om tjänsten och hör gärna av dig om du har frågor!

Göteborg Sista ansökningsdag: 21 december, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Administratör till Hjärnfondens givarservice

Vill du göra skillnad och vara delaktig i utvecklingen av en central givarservice? Då har vi jobbet för dig!
Nu söker vi en administratör med samordningsansvar till Hjärnfonden som är en ideell insamlingsstiftelse.

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 december, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Executive Assistant till HKScan

Söker du en roll som Executive Assistant där du både får arbeta med traditionella uppgifter och driva projekt? På HKScan stöttar du EVP Market Sweden samt Extended Market Management Team Sweden i ärenden gällande marknad, ledningsgruppsmöten och kvartalsrapporter. Sök detta spännande vikariat idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 december, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

HR-Partner till Paulig Group

Paulig Group, med varumärken som Risenta och Santa Maria söker efter en ny kollega som kan bidra till vår tillväxtresa. Känner du dig lockad att arbeta i en värderingstyrd organisation med välkända varumärken och har ett par års erfarenhet av brett HR-arbete i ryggsäcken hoppas vi att du visar ditt intresse!

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 december, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Klarahill söker en driven Digital Projektledare

Är du en ödmjuk person med stort driv som vill vara med och vägleda begravningsbyråbranschen genom en digital transformation? Har du tidigare arbetat med kommunikation genom engagemang och att sälja visioner? Då är det dig vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 december, 2017

Läs mer & ansök