Projektledare med medlemsansvar till Marknadsföreningen i Stockholm

Stockholm Rekrytering

Nu söker Marknadsföreningen en strukturerad och prestigelös doer med ett stort eget driv som gillar att hålla i många projekt samtidigt.

Sök rollen Senast 30 mars, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Flexibla arbetstider
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter

Marknadsföreningen Stockholm har som främsta roll är att vara en mötesplats inom kompetensutveckling för professionella inom marknadsföring & kommunikation. Vi har nu påbörjat en spännande förändringsresa inför vårt 100-års jubileum 2019 och har inlett en rad nya strategiska samarbeten, lanserat ny visuell identitet och teknikförnyelser. Målet är att bli fler medlemmar och synas och höras mer. För att lyckas med det söker vi nu en nyfiken och utvecklingsorienterad Projektledare! 

Din roll

I din roll som Projektledare med Medlemsansvar ska du genomföra aktiviteter enligt övergripande marknadsplan, som projektledning av och planering för våra kurser och events t ex Årets Marknadschef. Du har i det dagliga arbetet mycket kontakt med befintliga medlemmar, samarbetspartners och företagsmedlemmar, där högklassig medlemsnytta och service är A och O. Det är viktigt att du har ”örat mot marken” och har koll på vad som är aktuellt och vilka ämnen som är högintressanta för våra medlemmar.

Vi erbjuder en väldigt operativ bred roll inom marknadsföring och kommunikation med stort eget ansvar. Du blir involverad i många typer av frågor och kommer tydligt att se resultatet av det du gör. Du blir en del av ett litet tight, kreativt och snabbrörligt team där vi välkomnar nya idéer. Vi sitter på United Spaces co-working-kontor; attraktiva lokaler med puls i Waterfront Building som är belägen i centrala Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ytterst ansvarig för medlemsservice med löpande kommunikation och dialog med medlemmarna.
 • Ansvara för årscykeln; lägga en plan för aktivering kopplat till onboarding, inbound marketing och våra events. Aktivering av medlemmar och personaliserad kommunikation.
 • Egen medlemsvärvning och uppgradering av medlemskap.
 • Ansvara för medlemsregistret, löpande uppdateringar samt kontaktperson mot redovisningsbyrå för medlemsrelaterade ekonomifrågor.
 • Projektledning av, planering och genomförande av events och kurser samt samarbeta med leverantörer. Ett exempel är vårt årligen återkommande event och nomineringsförfarande för Årets Marknadschef inklusive budgetansvar.
 • Göra uppdateringar och inlägg på våra sociala kanaler; marknadsföring såväl som kunskapsdelning.
 • Kursplan för våra utbildningsinsatser per termin och marknadsföring av dessa.
 • Vara kontaktperson samt ansvarig för marknadsföringen av flera kompetensnätverk inom föreningen, där nätverksledarna är våra experter och ansvarar för innehåll.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som gillar events, att nätverka och skapa långsiktiga relationer. Du är en strukturerad och prestigelös doer med ett stort eget driv och kan hålla i många projekt och kontakter parallellt. En kreativ problemlösare som hugger in där det behövs. Troligen har du har en utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation samt gärna en projektledarutbildning. Du är i början av din karriär och har ett passionerat intresse för marknadsföring och kommunikation. Du navigerar vant i digitala kanaler, något som vi arbetar fokuserat med. Vi ser gärna att du har jobbat med CRM, kundklubbar och har erfarenhet att arrangera evenemang.

Mer om Marknadsföreningen Stockholm
Föreningen har ca 2 000 medlemmar, fördelat på både individuella medlemskap och företag i Stockholm med omnejd. Vi genomför frukost- och lunchseminarier inom högaktuella ämnen, öppna och skräddarsydda kurser, erbjuder mentorskap och nätverk inom olika områden samt rådgivning. Sedan 2006 har vi delat ut utmärkelsen Årets Marknadschef där vi i år utökade med Årets Framtidslöfte, Årets Varumärkesresa och Årets Disruptör, ett led i vårt eget förändringsarbete. Marknadsföreningen Stockholm är den största marknadsföreningen i Sverige och har systerföreningar runt om i landet.

Nu måste du ju ansöka!
I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM. Önskar du mer information kontakta gärna Rekryteringskonsult Anna Bjerkelius på 08-555 290 00 eller på ab@kimm.se. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se senast 2018-03.30. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar tyvärr inte emot ansökningar per mejl. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 30 mars, 2018

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Anna Bjerkelius

Anna Bjerkelius

Teamchef rekrytering KIMM & utbildare för Rekryteringsskolan

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 mars, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Avdelningschef HR- och Löneadministration till Stena Metall

Har du erfarenhet av att operativt leda ett team inom en funktion som lön, ekonomi eller administration? Trivs du dessutom med att befinna dig i en förändringsresa där du förväntas att ta initiativ och leda i ständig förändring? Läs då mer om vår spännande tjänst som Avdelningschef.

Göteborg Sista ansökningsdag: 6 april, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Internkommunikatör till Systembolaget

Till Systembolaget söker vi nu en Internkommunikatör. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid med omgående tillträde. Uppdraget beräknas att pågå under ett år med möjlighet till förlängning. Rollen är placerad på Systembolagets huvudkontor i Kungsträdgården, Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 april, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Administrativ Marknadsassistent

Är du ny i din karriär inom sälj och/eller marknadsföring och vill axla en spännande roll som Marknadsassistent på LUNA AB i Alingsås? Initialt är det ett konsultuppdrag men trivs ni bra med varandra kan detta bli en långsiktig anställning på LUNA Sverige. Titta in här om du vill veta mer!

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 april, 2018

Läs mer & ansök