Office Administrator

Göteborg Konsultuppdrag

Det här är rätt tjänst för dig som vill arbeta med service och administration i ett internationellt företag mitt i centrala Göteborg!

Sök rollen Senast 25 april, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Office Administrator till The Swedish Club

The Swedish Club söker nu dig som vill arbeta med kontorsservice i en internationell och spännande bransch. Senast den 1 juni får du möjligheten att starta ditt konsultuppdrag på ca 1 år via oss på The Pace/Wise Professinonals. Uppdraget är tänkt att täcka en föräldraledighet.
The Swedish Club har sitt eleganta kontor på Gullbergs Strandgata i Göteborg. 

Arbetsuppgifter

I din roll som Office administrator assistant är service nyckelordet. Oavsett om du hjälper och guider besökare eller stöttar dina kollegor med administration så ger du alltid högklassig service. Du ansvarar för skötsel av passersystem, kaffemaskiner och har översikt av allmänna utrymmen.
När The Swedish Club har möten, årliga event eller liknande, hjälper du till med planering och förberedelser. Det kan handla om att boka lokaler, catering samt att förbereda kuvert och välkomstpaket. Du kommer att jobba i nära samarbete med din kollega med liknande roll, samt samarbeta med och stötta olika avdelningar vid behov.

·        Reception – Service mot besökare och kollegor 

·        Resebokningar & posthantering

·        Enklare ekonomi-administration – bokföring, kontering, scanna fakturor, reseräkningar

·        Inköp av kontorsmaterial och fika

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter ett par år, som trivs med kontorsadministration och förstår värdet av bra service. Du ser snabbt vad som behöver göras på kontoret och vi tror att tidigare erfarenhet i kombination med en vilja att hjälpa till är viktigt i den här rollen. Oavsett om det handlar om att sköta fakturering eller serva kaffemaskinen.

Eftersom servicen är en viktig del av tjänsten ser vi att du är prestigelös, serviceinriktad och att du genom social kompetens alltid har ett trevligt och proffsigt bemötande. Då en del av administrationen är kopplad till ekonomi är det meriterande om du har tidigare erfarenhet alternativt någon ekonomisk utbildning eller kurs i bagaget. Många av besökarna är engelsktalande och därför behöver du prata samt skriva i såväl engelska som svenska. Körkort är ett krav för den här tjänsten.

Om The Swedish Club

The Swedish Club etablerades 1872 och är idag ett av de ledande marina försäkringsbolagen inom internationell sjöfart. Bolaget erbjuder en portfolio av marina försäkringar; Protection & Indemnity (P&I), Freight Demurrage & Defence (FD&D), Hull & Machinery (H&M), Hull Interests, Loss of Hire, War Risks samt ytterligare marina försäkringar specifikt för redare och befraktare. Loss of Hire för Mobile Offshore Units och FPSOs är ytterligare marina försäkringar som erbjuds. Huvudkontoret ligger i Göteborg och lokala kontor finns i strategiska sjöfartscentra som Pireus, Hong Kong, Tokyo, Oslo och London. The Swedish Club har idag c:a 120 medarbetare och drivs som ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av sina medlemmar. Mer information hittar du påwww.swedishclub.com

När du blir en av oss på The Pace

Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Du kontaktar då konsultchef Marios Maletsikas –mm@wise.se / 0765-259026. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 25 april, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger The Swedish Club

Gullbergs Strandgata 6, Göteborg

Kontakta mig för mer information

Marios Maletsikas

Konsultchef

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 25 april, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

VD till Telenta AB

Vi söker vår nya ledare som vill fortsätta driva vårt digitaliseringsarbete samt utveckling av molnbaserade tjänster. Läs mer i annonsen och hör gärna av dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Digital Specialist till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och bli övergripande ansvar över våra sociala medier? Vi söker en Social & Digital Communication som drivs av att realisera strategier och idéer i praktiken och vill vara ansvarig från att planera strategi till att komma i mål med oss på kommunikationsteamet på Veidekke

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Innehållsproducent till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och har erfarenhet av taktiskt och operativt kommunikationsarbete? Vi söker en vass skribent och innehållsproducent som vill arbeta med flera delar av kommunikationshantverket hos oss på Veidekke.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök