Lönespecialist till Upplands Motor

Stockholm Rekrytering

Vill du vara med och förändra bilvärlden med Upplands Motor? Vår målsättning är att bli Sveriges bästa serviceföretag. Vi söker nu dig med fokus på lön och med servicekänsla ut i fingertopparna.

Detta är en direktrekrytering där processen sköts av Wise Professionals, men du blir anställd hos Upplands Motor. Placeringen är i deras härliga kontorslokaler i Kista/Akalla.

Sök rollen Senast 7 januari, 2018

Rollen och huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lönespecialist får du arbeta med hela löneprocessen och du får stor frihet under ansvar att själv styra över ditt arbete. Vår löneansvarige Anna behöver en kollega som kan balansera en serviceinriktad inställning med förmågan att bygga förtroende hos medarbetarna.

Exempel på arbetsuppgifter:

 •          Lönehanteringen i Agda PS, ca 800 löner per månad
 •          Reseräkningshantering i Agda Res
 •          Administration kring tidrapportering i Agda Tid
 •          Tolkning av kollektivavtal
 •          Rapportering till myndigheter, Försäkringskassan m fl
 •          Statistik
 •          Försäkringar och pensioner
 •          Support och rapportering till ledare och medarbetare
 •          HR-administration

 

Din bakgrund

Upplands Motor söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete med hela löneprocessen och som har service som din ledstjärna. Vi vill att du har erfarenhet från arbete i Agda PS. Har du erfarenhet av Agda Tid och/eller Agda Res så är det meriterande.

Din kompetens är viktig men lika viktigt är att du har rätt personligheten för att passa in i företaget och gruppen. Vi ser gärna att du är en person som tycker om att kommer med idéer och förslag på förbättringar. Du arbetar bra tillsammans med kollegor men tar också eget ansvar och driver löneprocessen.

Du kommer regelbundet att bistå medarbetarna och chefer vid frågor om lön. Detta ställer stora krav på att du är en positiv och social person som trivs med att skapa nya kontakter både internt och externt.

 

Erbjudande

Här får du möjligheten att arbeta i ett omtänksamt och värderingsstyrt bolag i tillväxt och förändring samtidigt som du får ta fullt ansvar för hela löneprocessen. Du får arbeta med det som du brinner för mest nämligen lönehantering och god service.

 

Om Upplands motor

Upplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Verksamheten omsätter nu ca 5 miljarder kronor. Målet är att fortsätta expandera, och att 2020 vara Sveriges bästa serviceföretag. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad och i Kista där huvudkontoret ligger. 2016 förvärvade även Upplands Motor tre Mercedes Benz anläggningar i Stockholm och Södertälje. Med utgångspunkt i värderingarna enkelt, omtänksamt och engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder till en enklare vardag och skapar arbetsglädje för medarbetarna. Läs mer påwww.upplandsmotor.se.

För film se:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=IgKLeMAZYq8

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se eller 072-303 59 24. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2017-01-08 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad i Kista/Akalla.

Sök rollen Senast 7 januari, 2018

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Karin Rose

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 7 januari, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Rekryterare på deltid!

Vill du vara med och bidra med din kunskap för att effektivisera och skapa möjlighet till ett bättre sätt att arbeta? Vår kund, verksam inom hälsa och sjukvård, söker nu en rekryterare på deltid!

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 januari, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Activation Coordinator till Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank utvecklas ständigt i takt med omvärldens förändringar. Med fokus på innovation, kundupplevelse och fortsatt digitalisering finns ambitionen att alltid ligga i framkant. Just nu satsar Santander Consumer Bank på att utveckla sitt marknads- och kommunikationsarbete och kommer med detta att rekrytera ytterligare kompetenta och engagerade medarbetare!

Nu söker vi en Activaton Coordinator till kontoret i Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 januari, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

HR- Koordinator

Till vår HR-avdelning söker vi en STF-hjälte som får en fantastisk möjlighet till utveckling inom HR-området!

Stockholm Sista ansökningsdag: 13 januari, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

HR-generalist till bolag inom dagligvaruhandeln

Just nu söker vi för kunds räkning en HR-generalist med bred erfarenhet inom HR-området. Detta är ett konsultuppdrag genom Wise Professionals på deltid i sex månader, för rätt person finns det därefter chans till anställning på företaget.

Malmö Sista ansökningsdag: 8 januari, 2018

Läs mer & ansök