Service Coordinator

Göteborg

Är du student och vill ha ett givande sommarjobb inom service och administration? Eller är du ute efter ett längre uppdrag fram till årsskiftet som kommer ge dig möjlighet att utvecklas i ett snabbt växande bolag? Vi är nu i behov av två Service Coordinators som kan stärka upp under sommaren hos en av våra kunder samt ytterligare en person som kan jobba fram till årsskiftet. Det är alltså totalt tre tjänster som ska tillsättas.

Sök rollen Senast 27 maj, 2019

Ditt uppdrag
I den här typen av roll utgör du en viktig del i organisationen där du stöttar såväl kollegor som chefer med varierande uppgifter, högt som lågt, för att möjliggöra att deras vardag går ihop och för att verksamheten ska flyta smidigt. Du är spindeln i nätet som arbetar proaktivt för att alltid ligga steget före.

  • Kalender- och mailhantering
  • Mötesbokningar
  • Planera och boka resor samt sköta reseräkningar
  • Fakturering
  • Underhålla kontorsdriften
  • Löpande administration

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service och administration och som trivs i en supportroll. För att vara framgångsrik i den här typen av roll är du en flexibel och serviceinriktad problemlösare som tar sig an varierande arbetsuppgifter med en positiv och prestigelös inställning. Vidare är du bra på att prioritera, även under stressiga perioder och du levererar i tid utan att tumma på struktur och kvalitet. Du kan komma att hantera konfidentiell information vilket ställer höga krav på din integritet. Viktiga nyckelord för att lyckas i rollen är struktur, noggrannhet och kommunikation.

Vi söker dig som är i början av din karriär och letar efter en ny utmaning eller alternativt dig som är nyexaminerad och vill kick-starta din karriär på ett spännande företag. Vidare känner du dig bekväm med att kommunicera på engelska, i såväl tal som skrift och du är en van användare av Officepaketet.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med tjänster inom detta området är våra Talent Acquisition Specialists Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se)och Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se)

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 27 maj, 2019

Kontakta mig för mer information

Ellinor Dahlqvist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 27 maj, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneekonom till HR-Services hos NCC!

Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som säkerställer rätt löneredovisning? Vill du dessutom tillhöra ett härligt team och få chansen att arbeta på NCC? Sök rollen som Löneekonom idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 juni, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 juni, 2019

Läs mer & ansök