Executive Assistant

Skåne

Som Executive Assistant hos oss är du en central del av navet för verksamheten på kontoret, genom proaktivt arbete och stort personligt ansvar har ditt engagemang och din professionalism stor påverkan på hur såväl kandidater och klienter upplever Egon Zehnder.

Sök rollen Senast 22 juni, 2019

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Givet vårt rykte och vår marknadsposition som en premium rådgivare söker vi en mycket serviceorienterad och representativ individ. Du sätter stort värde på professionalitet och får energi av att vara en del av en organisation som – med sina klienters bästa för ögonen – har höga krav och förväntningar på sina medarbetare och kvaliteten på arbetet de utför.

I rollen arbetar du nära och ger administrativt stöd till främst 1-2 av våra konsulter, men kommer även att stötta andra konsulter vid behov. Arbetets innehåll och tyngdpunkt varierar och anpassas beroende på vilka konsulter man arbetar med, men dina dagar innefattar exempelvis:

 • Time management
 • Korrekturläsning på framförallt engelska
 • Kommunikation med klienter och kandidater
 • Förbereda presentationsmaterial
 • Resebokningar
 • Mötesarrangemang
 • Kontorsservice

Din bakgrund:

Vi söker dig med flerårig, gärna internationell, erfarenhet från en roll som VD-assistent, assistent till ledningsgrupp eller motsvarande premium rådgivningsverksamhet, där du arbetat nära dina uppdragsgivare. Du är van vid en snabbrörlig miljö och trivs med att arbeta med såväl avancerade som praktiska arbetsuppgifter med en tydlig ambition att stötta och underlätta för dina uppdragsgivare och kollegor. Du slutför uppgifter med noggrannhet och öga för detaljer.

Du är effektiv och säker i arbetet med PC och MS Office. Arbetet kommer också ställa stora krav på att man lär sig arbeta med vårt affärssystem Orchestra, som är en komplett relationsdatabas där all information om uppdrag, klienter och kandidater lagras och hanteras.

Vi tror att du har en grundläggande förståelse för hur en rådgivningsverksamhet fungerar. Tidigare framgångsrik erfarenhet av att ha arbetat vid en firma som erbjuder rådgivningstjänster (t.ex.-, konsult- eller advokatfirma) är meriterande, men inget formellt krav.

 • Erfarenhet av att hantera ett mycket stort antal kontakter och uppgifter parallellt.
 • God vana vid att sammanställa och skriva rapporter och presentationer på engelska.
 • Erfarenhet från internationell miljö.
 • Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska språket i tal och skrift. Den övervägande delen av all skriftlig korrespondens är på engelska.

Vem söker vi?

Rätt kandidat har en förmåga att konsekvent nå sina mål och är känd som en person som alltid möter sina åtaganden och lever upp till förväntningarna. Du blir sporrad av en utmaning, sätter höga mål för dig själv och har en förmåga att överkomma hinder på vägen. Du är van att planera och ta initiativ på egen hand.

För att lyckas i rollen är det nödvändigt att du har en god samarbetsförmåga och har känsla för service. Du arbetar genom att ta initiativ till att driva på processer och vid behov förankra och aktivt söka input till beslut och använda informella strukturer och nätverk för att få saker gjorda.

I tillägg till att möta kraven på erfarenhet och kompetensprofil har rätt kandidat en personlighet som kännetecknas av stor serviceorientering, uthållighet och vilja att lyckas. Ett stort intresse för människor är viktigt och för att trivas fullt ut tror vi att du uppskattar och delar de grundläggande värderingar som kännetecknar vår firma.

Av allra största vikt är du förstår, värdesätter och kan upprätthålla absolut konfidentialitet och diskretion i kontakter med klienter, kandidater och övrig omvärld, i såväl skriftlig som muntlig kommunikation och i hanteringen av dokument.

Precis som vi uppskattar du att ha roligt på jobbet, och bidrar med en positiv energi till teamet.

Tjänsten är placerad i Malmö. Vi har kontor i Turning Torso, Lilla Varvsgatan 14. Det finns möjlighet till p-plats i parkeringshuset.

Om Egon Zehnder Sverige

Egon Zehnder är en av världens ledande firmor inom chefsrekrytering (Executive Search) och ledarskapsutveckling. Firman grundades 1964 i Zürich av Dr. Egon Zehnder och har idag nästan 70 kontor i ett 40-tal länder och ca 1,800 medarbetare, varav 450 konsulter. Vi hjälper våra klienter att tillsätta roller på högsta ledningsnivå och vi har uppdrag inom styrelserekrytering samt rådgivning, ledarskapsutvärdering och utveckling. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Malmö.

Nyfiken?

I denna rekrytering samarbetar Egon Zehnder med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hägglöf på malin.hagglof@wise.se eller 076 0001864.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod och det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. För att säkerställa en objektiv och antidiskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Sista ansökningsdagen är 23 juni men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Sök rollen Senast 22 juni, 2019

Kontakta mig för mer information

Malin Lamby Hägglöf

Malin Lamby Hägglöf

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 22 juni, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

HR Generalist till Blomsterfonden

Söker du nya utmaningar som HR Generalist i en organisation som arbetar för ett gott syfte? Blomsterfonden söker nu dig som har erfarenhet och vill utveckla vår framtida verksamhet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 juli, 2019

Läs mer & ansök

Head of Retail to Cheil

Cheil is currently undergoing an exciting period of growth and is therefore on the hunt for a new Head of Retail. This is a great opportunity to work in a fast-paced, international environment where collaboration and a team-player mindset is key.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juni, 2019

Läs mer & ansök