Ledningskoordinator till MTR Tech

Stockholm Heltid Projektanställning

Det innovativa bolaget MTR Tech söker nu efter en ledningskoordinator!

Sök rollen Senast 4 juli, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

I rollen som Ledningskoordinator på MTR Tech får du möjlighet att arbeta brett med koordinering och skapa ett administrativt ledningsstöd som underlättar för de mer långsiktiga verksamhetsmålen. Inledningsvis är detta ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på heltid i 8 månader men efter perioden finns det goda chanser till fast anställning hos MTR Tech. Din arbetsplats är på MTR Techs kontor vid Marieberg, Kungsholmen. Dina arbetstider är flexibla men tjänsten är på heltid.

Ditt uppdrag
Som Ledningskoordinator har du en administrativ nyckelposition i företaget och stöttar företagets VD och ledning med planering, administration, tidsplaner och uppföljning. Du får möjlighet att arbeta brett med administration samt arbeta med ledningsstöd som underlättar för de mer långsiktiga affärsmålen. Exempel på ansvarsområden och uppgifter som ingår i rollen:

  •  Ansvara för VD:s agenda, hantera mötesförfrågningar och mötesbokningar, och förbereda VD:s möten
  •  Ansvara för att prioritera, strukturera och sortera VD:s inkommande mail
  • Ta fram underlag till presentationer, sammanställa statistik och göra uppföljningar på ledningsnivå
  • Kalla till och förbereda struktur och agenda inför ledningsgruppsmöten samt delta och ansvara för protokollföring, sammanställning och korrespondens till berörda parter
  • Arrangera event och konferenser

Din bakgrund
Vi söker dig som har haft en liknande roll tidigare och som är van vid att arbeta i en snabbrörlig miljö och som trivs mycket bra med att arbeta såväl högt som lågt. För att lyckas i rollen talar och skriver du svenska och engelska obehindrat och du är en god kommunikatör. Du är en van användare av Outlook och Officepaketet, särskilt Powerpoint.

Som person är du prestigelös, självgående och handlingskraftig och då Vd:s vardag kan ta snabba vändningar gäller det att du är flexibel som person. Dina tidigare erfarenheter har gjort dig trygg i rollen och du arbetar proaktivt, lösningsorienterat och strukturerat med hög kvalitet i leveransen. Du motiveras av att skapa ordning och reda i en snabbrörlig verksamhet och är positivt inställd till allt ifrån de enklaste bokningarna till förberedelser och efterarbeten i samband med viktiga affärsstrategiska möten.

Om MTR
Vi är ett underhållsbolag i världsklass som spelar en vital roll för att 1.3 miljoner resenärer får en säker, punktlig och trygg resa med tunnelbanan varje dag. Vi ansvarar för löpande underhåll, reparationer och förvaltning av tunnelbanans fordon och övriga tillgångar. Vi leder även projekt med syfte att uppgradera och förbättra den kapacitet och kvalitet som behövs idag och framöver.

När du blir en av ossSom konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 4 juli, 2019

Kontakta mig för mer information

Stephanie Grammenidis

Stephanie Grammenidis

Konsultchef

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 4 juli, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

HR Generalist till Blomsterfonden

Söker du nya utmaningar som HR Generalist i en organisation som arbetar för ett gott syfte? Blomsterfonden söker nu dig som har erfarenhet och vill utveckla vår framtida verksamhet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 juli, 2019

Läs mer & ansök

Head of Retail to Cheil

Cheil is currently undergoing an exciting period of growth and is therefore on the hunt for a new Head of Retail. This is a great opportunity to work in a fast-paced, international environment where collaboration and a team-player mindset is key.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juni, 2019

Läs mer & ansök