Utbildningsadministratör till EuroMaint

Stockholm Konsultuppdrag

Nu söker vi en Utbildningsadministratör som har god administrativ erfarenhet och ett intresse för utbildningar!

Sök rollen Senast 20 juli, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Till EuroMaint söker vi nu en skicklig Utbildningsadministratör! Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start omgående alternativt i början av augusti. Uppdraget är på cirka 4 månader och EuroMaint har sitt kontor centralt vid Solna Strand.

Ditt uppdrag
I rollen som Utbildningsadministratör kommer du att ansvara för att säkerställa effektiv planering och bokning av utbildningar för företagets personal. Du kommer även vara drivande i resonemang kring prioritering, planering och förankring avseende användande av lärarresurser. Du kommer att ha en tät dialog med linjeverksamheten och den centrala utbildningsenheten. Du kommer även att vara linjeverksamheten behjälplig och fördjupat kunnig i processer och rutiner kring utbildnings- och behörighetsfrågor.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

  • Ansvara för utbildnings- och behörighetssystemet, planera och prioritera utbildningsbehov vid nyanställning och löpande kompetensutveckling.
  • Agera som superanvändare och ge lokala chefer/utbildningssamordnare stöd kring användandet av system avseende utbildnings- och behörighetsadministration.
  • Föra en aktiv dialog tillsammans med lokala chefer kring avsättande tid för elever, lärare och kostnader förknippade med utbildning.
  • Vara verksamhetens anbud-/kundansvariga behjälpliga vid utbildningsfrågor.
  • Ansvara för inventering av utbildningsbehov och stötta linjeverksamheten så att anmälan till utbildning görs enligt fastställd procedur.
  • Ansvara för att upplysa linjeverksamheten om dess utbildningsbehov och verka för att de genomförs.
  • Ansvara för att planering och förankring av lokalt anställda lärarresurser sker.
  • Säkerställa att praktiska frågor som lokalbokningar, fordonstillgång etc. är omhändertagna när utbildning ska genomföras vid enheten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har god erfarenhet av administration, gärna kopplat till utbildning, där du har erfarenhet av och trivs med att arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift likaså mycket goda kunskaper i Officepaketet. Du bör vara systemkunnig och ha en god förmåga att kommunicera med människor. Vi önskar att du har ett serviceinriktat förhållningssätt med förmåga till egen drivkraft och eget ansvarstagande. För att trivas i rollen tror vi att du har ett intresse för utbildningsrelaterade frågor.

Om EuroMaint
På EuroMaint Rail arbetar vi med teknik och underhåll i framkant. Våra kunder finns inom spårtrafikbranschen i Sverige och Norden. Vi erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner. Vår ambition är att genom medarbetarnas kompetens och engagemang ständigt förbättra våra kunders konkurrenskraft. EuroMaint Rail har en omsättning på 1 595 MSEK och cirka 980 medarbetare (2018). www.euromaint.com

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Olivia Olofsson (olivia.olofsson@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 20 juli, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Olivia Olofsson

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 20 juli, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

HR Generalist till Blomsterfonden

Söker du nya utmaningar som HR Generalist i en organisation som arbetar för ett gott syfte? Blomsterfonden söker nu dig som har erfarenhet och vill utveckla vår framtida verksamhet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 juli, 2019

Läs mer & ansök

Head of Retail to Cheil

Cheil is currently undergoing an exciting period of growth and is therefore on the hunt for a new Head of Retail. This is a great opportunity to work in a fast-paced, international environment where collaboration and a team-player mindset is key.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juni, 2019

Läs mer & ansök