Executive Assistant till Ellevio

Stockholm Rekrytering

Vill du vara med på resan mot framtidens hållbara energisamhälle? Vill du arbeta nära en ledningsgrupp och beslutsfattande? Vill du bidra till att bygga vår företagskultur? Då kan det här vara rollen för dig!

Sök rollen Senast 17 augusti, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner

Just nu pågår den största omställningen av energisystemet i modern tid. Bilar, bussar och lastbilar som går på el samt en elektrifiering av industrin kräver mer el. Digitaliseringen i alla delar av våra liv, från smart phones till e-hälsa och självkörande fordon kräver pålitlig tillgång till elsystemet – det blir helt enkelt väldigt svårt att vara utan el ens för en liten stund.

Vi på Ellevio är som ett av Sveriges största elnätsföretag navet i den omställning som nu sker. Det är vi som bygger framtidens smarta elnät som ska möjliggöra ett fossilfritt, elektrifierat och digitaliserat samhälle.

Vad innebär rollen?
Som Executive Assistant på Ellevio arbetar du nära vd, ledningsgrupp och Kommunikationsteamet.
Du ansvarar för att supporta vd med resor och möten, samt koordinera ledningsgruppsmöten och resor för ledningsgruppsmedlemmarna. Du arbetar också med interna och externa event såsom medarbetarsamlingar, ledardagar, introduktionsdagar och arbetsmarknadsdagar tillsammans med Kommunikationsteamet och HR, samt med uppdateringar på intranät och webbpublicering. Spindeln i nätet kanske är ett utslitet uttryck, men det passar ändå väldigt bra in på denna roll. Som du förstår så är rollen bred men vanligt förekommande är:

·        Koordinering av vd:s kalender

·        Support till ”CEO-office” med möten och material

·        Support till vd och ledningsgrupp med resebokningar, teamdagar och funktionsdagar

·        Koordinering av styrelsemöten och ledningsgruppsmöten

·        Bokning och koordinering av event såsom interna informationsmöten, vissa sponsringsevent, introduktionsdagar och universitetssamarbeten tillsammans med ansvariga chefer

·        Publicering av text och bild på intranät och webb

Rollen fördelas mellan support och event och består av ca 50% vardera.

Vem är du?
Vi söker en prestigelös, lösningsorienterad, positiv, flexibel och organiserad person med hög integritet.
Du tvekar inte att ta tag i och driva saker framåt. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation, marknad eller annan relevant utbildning, och åtminstone 5 års arbetslivserfarenhet som är relevant för jobbet. Felfri svenska och bra engelska är nödvändigt då arbetet sker både på svenska och engelska.

Vi använder Office-paketet och Sharepoint för dokumenthantering och intranät, samt Episerver för webb. Har du vana av att använda Episerver och att jobba med sociala kanaler så är det ett plus.

Vilka är Ellevio?
Vi på Ellevio distribuerar el till nära en miljon kunder, hushåll och företag från Hälsingland i norr till Halland i söder, från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi har drygt 500 anställda och sysselsätter cirka 3000 personer varje år genom våra infrastrukturprojekt i elnätet. Namnet Ellevio är inget riktigt ord, den främsta betydelsen är ”el och leverans” men också ”vi lever med el”. Vi vill att namnet och hela vårt varumärke och visuella identitet ska uppfattas som varmt, positivt, närvarande och pålitligt.

Vi kännetecknas av professionalism, kompetens och har vi en modern syn på balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi har en tillåtande och öppen kultur med många samarbeten mellan våra olika avdelningar där vi arbetar aktivt för att stärka vår kollektiva förmåga så att allas kompetens tas tillvara

Vill du veta mer?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst och huvudkontoret ligger på Vallhallavägen mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från Gärdet. I den här rekryteringen samarbetar Ellevio med The Pace/Wise Professionals. 

Vi vill uppmärksamma dig på att vi som arbetar med denna process kommer att vara lite lediga under sommaren och därför kan återkopplingen dröja längre än vanligt. Vecka 34 är vi på plats igen och kommer då att gå igenom urvalet.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 17 augusti, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Christina Stenbeck

Senior rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 17 augusti, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Duktiga rekryterare sökes till kommande uppdrag

Vi på Wise Professionals söker nu efter drivna och erfarna rekryterare som vill testa på nya och spännande uppdrag hos våra kunder. Detta är en öppen annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra tjänster i Skåneregionen.

Malmö Sista ansökningsdag: 20 augusti, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

En annons 2

OBS. Detta är en intern annons (test) och är alltså ingen annons som går att söka.

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 augusti, 2019

Läs mer & ansök