Service Coordinator

Göteborg

Är du ute efter en bred roll inom administration och service och vill jobba som Service Coordinator på ett växande bolag fram till årsskiftet?

Sök rollen Senast 2 september, 2019

Söker du en bred roll inom administration och service på en arbetsplats med högt i tak och positiv stämning? Nu söker vår kund en skicklig Service Coordinator till sitt växande bolag inom miljöteknik. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace initialt fram till årsskiftet med chans till förlängning. Tjänsten är på heltid med önskad start i slutet av augusti.

Ditt uppdrag
I den här typen av roll utgör du en viktig del i organisationen där du stöttar såväl kollegor som chefer med varierande uppgifter, högt som lågt, för att möjliggöra att deras vardag går ihop och för att verksamheten ska flyta smidigt. Du är spindeln i nätet som arbetar proaktivt för att alltid ligga steget före.

  • Kalender- och mailhantering
  • Mötesbokningar
  • Planera och boka resor samt sköta reseräkningar
  • Fakturering
  • Underhålla kontorsdriften
  • Löpande administration

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service och administration och som trivs i en supportroll.

För att vara framgångsrik i den här typen av roll är du en flexibel och serviceinriktad problemlösare som tar sig an varierande arbetsuppgifter med en positiv och prestigelös inställning. Vidare är du bra på att prioritera, även under stressiga perioder och du levererar i tid utan att tumma på struktur och kvalitet. Du kan komma att hantera konfidentiell information vilket ställer höga krav på din integritet. Viktiga nyckelord för att lyckas i rollen är struktur, noggrannhet och kommunikation.

Vi söker dig som är i början av din karriär och letar efter en ny utmaning eller alternativt dig som är nyexaminerad och vill kick-starta din karriär på ett spännande företag. Vidare känner du dig bekväm med att kommunicera på engelska, i såväl tal som skrift och du är en van användare av Officepaketet.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med tjänster inom detta området är våra Talent Acquisition Specialists Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se)och Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se)

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 2 september, 2019

Kontakta mig för mer information

Ellinor-Dahlqvist

Ellinor Dahlqvist

Talent Aquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 2 september, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

COO, Regionchef, Francotyp (FP) i Sverige

Francotyp-Postalia (FP) söker nu en chef till den svenska marknaden. Som COO så får du helhetsansvaret med betoning på sales and marketing. Då bolagets produkt och tjänsteutbud är i en förändringsfas så är en stor del av ansvaret att arbeta med affärsutveckling av nya lösningar som t ex digital signering.
PÅ FP arbetar man med kommunikationslösningar för företag, främst inom området post- och dokumenthantering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök