Researcher inom Bakgrundskontroller till 2Secure

Stockholm Konsultuppdrag

Har du ett öga för detaljer, är nyfiken och driven? 2Secure söker nu en kvalificerade Researcher inom Bakgrundskontroller, varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 29 augusti, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Vi söker nu en strukturerad och driven Researcher till vår kund 2Secure för ett konsultuppdrag via The Pace/ Wise Professionals. Uppdraget är initialt på 6 månader och därefter med god chans till anställning hos vår kund. Tjänsten är på heltid. 2Secure sitter centralt i ljusa fina lokaler på våning 20 och 21 i DN-skrapan med en 360 gradig utsikt över Stockholm!

Ditt uppdrag
Som researcher för marknadsledande 2Secure kommer du att arbeta med informationsinhämtning för bakgrundskontroller. 2Secure har funnits på marknaden sedan 2008 och har hittills utfört mer än 15 000 kontroller. Bakgrundskontroller genomförs främst i samband med en rekrytering men också vid förvärv och vid blivande samarbetspartners. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att inhämta information från myndigheter, verifiera anställningar hos tidigare arbetsgivare samt verifiera utbildningar. Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon. Du omges av ett kompetent och samhällsintresserat team och i ryggen har du även 2Secures välrenommerade och välkända varumärke som förknippas med tillit och kvalitet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Samla in information från öppna källor (ex myndigheter, domstolar), arbetsgivare/utbildningsinstitut samt inhämtning av information från olika databaser
 • Sammanställa informationen
 • Verifiera och säkerställa CV
 • Övriga administrativa arbetsuppgifter

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som researcher ser vi gärna att du:

 • Har en eftergymnasial utbildning, ex inom research eller tidigare erfarenhet från administrativt arbete alternativt har påbörjat en högskoleutbildning och vill göra ett upphåll
 • Har flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt, med god förmåga att prioritera och levererar med hög kvalitet
 • Har förmåga att jobba på detaljnivå, samtidigt som du är duktig på att se ditt arbete i ett helhetsperspektiv
 • Kan hantera stora mängder insamlad information
 • Trivs med att periodvis arbeta i högt tempo med uppsatta deadlines
 • Det är mycket meriterande om du även har kunskaper i ytterligare ett språk, utöver svenska och engelska.

I denna process kommer 2Secure att göra en bakgrundskontroll på slutkandidaten.

Om 2Secure
2Secure arbetar för att minska risk och bygga trygghet. Vi erbjuder en helhetslösning för företag, privatpersoner och organisationer inom säkerhetsrådgivning. Med unik kompetens och nära kundrelationer skapar vi en tryggare vardag för företag och privatpersoner, genom att utveckla och leverera skräddarsydda trygghets- och säkerhetslösningar. Med ledorden Handlingskraft, Kompetens och Pålitlighet har 2Secure byggts till att bli ett av Sveriges största privata säkerhetsföretag. Vi har vuxit kraftigt sedan 2006 och vår ambition är att fortsätta växa ihop med våra kunder och genom att alltid ha de bästa medarbetarna. Koncernen har cirka 85 anställda i Stockholm, Göteborg, Lund, Västerås och i Karlstad. Vi omsätter närmare 130 mSEK. Läs gärna mer om vårt erbjudande här: www.2secure.se

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
I den här rekryteringen har 2Secure valt att samarbeta med The Pace/ Wise Professionals. Du får gärna kontakta oss på Thea Pace om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 29 augusti, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Clara Forsberg

Clara Forsberg

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 augusti, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

COO, Regionchef, Francotyp (FP) i Sverige

Francotyp-Postalia (FP) söker nu en chef till den svenska marknaden. Som COO så får du helhetsansvaret med betoning på sales and marketing. Då bolagets produkt och tjänsteutbud är i en förändringsfas så är en stor del av ansvaret att arbeta med affärsutveckling av nya lösningar som t ex digital signering.
PÅ FP arbetar man med kommunikationslösningar för företag, främst inom området post- och dokumenthantering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök