Senior strategisk inköpare som söker ny kontorsstol

Halmstad Rekrytering

AJ Produkter har under drygt 40 år levererat inredning till skola, industri, lager och kontor. Vi har verksamhet i 20 länder, egna fabriker och inköpsverksamhet globalt . Vår devis är Oväntat mycket och just det söker vi nu – en inköpare som både kan oväntat mycket och kommer få oväntat mycket ansvar.

Sök rollen Senast 4 februari, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Lunchförmåner
 • Personalrabatt

Rollen
AJ Produkter har under de senaste 10 åren haft en fantastisk tillväxt och vi befinner oss nu i en förändringsfas för att fortsätta tillväxten på ett strukturerat sätt. Som senior strategisk inköpare, för koncernen, kommer du att få stort utrymme att påverka och förändra våra processer och arbetssätt inom inköp och närliggande områden.
I rollen som strategisk inköpare kommer du ansvara för antingen ett av våra affärsområden eller ett av våra produktsegment. I rollen ingår att arbeta nära våra leverantörer och egna fabriker, utveckla befintligt sortiment och nya produkter, bygga nya relationer och samarbeten, förhandla avtal samt utveckla och införa inköpsprocesser som bidrar till en ökad affärsmässighet.
I din roll kommer du arbeta nära produktteamet och supply chain i framtagandet av nya produkter och affärer. Du kommer också att vara med i framtagandet av prognoser, affärsplaner, strategier och business case för att förverkliga AJ Produkters övergripande mål.

Ditt bidrag
För att ha rätt förutsättningar att lyckas hos oss tror vi att du har arbetat med inköp i EU och Asien i omkring tio år. Du är självgående i ditt affärsmannaskap och har stor vana av att besöka och utveckla leverantörer och affärer. Du bör ha god förståelse och kunskap om material- och behovsplanering.
Då bolaget är i en förändringsfas kommer ledarskapserfarenhet att vara meriterande för att aktivt delta och påverka arbetet. Har du tidigare arbetat med inköp av inredning är detta också meriterande.

Vad erbjuder vi?
Sedan första katalogen för över 40 år sedan har vi växt till ett företag som skapar smarta arbetsmiljöer för industri, lager, kontor och offentliga miljöer. Vårt erbjudande är moderna och funktionella lösningar med fokus på hållbarhet, pris och kvalité.
Vi har dotterbolag i 20 länder och omkring 1000 anställda med egna fabriker, global inköpsverksamhet samt ytterligare ett inköpskontor i Kina.
AJ Produkter brukar kallas det Glada företaget och vi erbjuder en entreprenöriell miljö med nära till besluten. I vår kultur råder det stor frihet under ansvar och påverkansmöjligheten på beslut och idéer är en naturlig del av vårt sätt att arbeta.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Rekryteringskonsult Johannes Hedlund (0760-001891, johannes.hedlund@wise.se).

Vi ser fram emot att få din ansökan via www.wiseprofessionals.se dock senast 4:e februari 2017.

Varmt välkommen!

Sök rollen Senast 4 februari, 2018

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Johannes Hedlund

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 4 februari, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Erfaren Rekryterare till UC!

Har du passion för att hitta rätt person till rätt plats? Vill du arbeta i ett HR-team där man tillsammans stöttar och lyfter varandra? Läs vidare och sök rollen som Rekryterare till UC!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2018

Läs mer & ansök

IT-kunnig Business Controller med passion för Excel

Är du en lösningsorienterad och kommunikativ Business Controller med ett genuint intresse för IT och data? Har du avancerade kunskaper i Excel och dessutom förståelse för databaser? Nu söker vi dig som vill arbeta på en innovativ arbetsplats med höga ambitioner!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 februari, 2018

Läs mer & ansök