Financial Controller till välkänt bolag

Stockholm Konsultuppdrag

Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag som Financial Controller till välkänt bolag i centrala Stockholm med omgående start. Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 8 juni, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Om rollen
Företaget är ett bolag inom detaljhandelsbranschen. Det här är ett bolag som vill skapa minnesvärda upplevelser och vara närvarande i både de små och stora ögonblicken i deras kunders liv. Genom utbudet vill de väcka känslor och skapa starka och långvariga intryck. Du ingår i ett team om 3 controllers där du rapporterar till Controllerchefen.

Dina arbetsuppgifter består av finansiell rapportering, bevakning av kassaflödet och avstämning av balanskonton. Du ansvarar för en av 6 sektorer där du har en nära kontakt och samarbete med de gruppchefer som finns inom din sektor.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående då det parallellt sker en rekrytering. Du som konsult har även möjlighet att vara med i rekryteringsprocessen och söka till den fasta positionen.

Vem söker vi
Du är passionerad i ditt arbete och skaffar dig snabbt ett helhetsperspektiv över rollen och arbetsuppgifterna. En erfarenhet om ca. 5-7 år som Controller behövs där du bland annat har arbetat med finansiell rapportering på koncernnivå. Du ska ha tidigare erfarenhet från retail eller detaljhandeln då det är viktigt att du har förståelse för råvarukostnader och personalkostnader för att kunna göra en SWOT- analys. Har du tidigare arbetat i Cognos eller SAP är det meriterande men vi ser att du är avancerad i dina Excelkunskaper.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Har du frågor om rollen kontakta Talent Acquisition Specialist Ellen Andersen (ellen.andersen@eqonomy.se) eller konsultchef Maria Hansson (Maria.hansson@eqonomy.se)

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Sök rollen Senast 8 juni, 2018

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Ellen Andersen

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 8 juni, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök