Office Manager till Valtech

Stockholm

Valtech söker nu efter en Office Manager till deras kontor i Stockholm city!

Sök rollen Senast 3 oktober, 2019

Till Valtech söker vi nu en Office Manager. Ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt med goda möjligheter till överrekrytering. I Stockholm sitter Valtech centralt i gamla myntfabrikens K-märkta lokaler på Kungsholmen. Kulturen präglas av stort engagemang och en platt organisation där medarbetaren får stor möjlighet till påverkan

Ditt uppdrag
Valtech består idag av 280 engagerade medarbetare och i din roll som Office Manager kommer du ha det övergripande ansvaret för företagets kontor i Stockholm. I din roll kommer du ha personalansvar och ansvarar för att leda och coacha ett team med två Office Coordinators och en Eventkoordinator. Du rapporterar till ekonomichefen på företaget.

I rollen tar du ett helhetsansvar över kontoret där din uppgift blir att stötta ditt team samtidigt som du arbetar strategiskt och proaktivt för att underlätta vardagen för dina kollegor på kontoret. I din roll kommer du också att leda och driva mindre projekt och då säkerställa planering, implementering och uppföljning kring dessa. Rollen är nyinrättad hos bolaget och du får därför stor möjlighet att vara med och forma arbetet. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

·        Införa processer och rutiner för ett så bra fungerande kontor som möjligt

·        Ansvara för inköp till kontoret och hantera alla interna kostnader i samband med det

·        Proaktivt arbete med upphandlingar av tjänster och produkter hos nya och befintliga leverantörer

·        Vara kontaktperson för hyresvärdar och leverantörer vad gäller reparationer, säkerhet etc

·        Post- och avtalshantering

·        Ansvar för driften på kontoret och de olika våningsplanen

·        Övriga koordinerande och administrativa ad hoc-uppgifter

Din bakgrund
Du har tidigare arbetat i en liknande roll som Office Manager eller Kontorschef och du känner dig trygg i rollen. Du motiveras av att ge bästa möjliga service till kollegor och kunder och trivs med att ”agera spindeln i nätet”. Din erfarenhet har gjort dig trygg i rollen och du klarar av att ta egna initiativ och på så sätt känner du ett stort engagemang och ansvar kring företagets miljö. Du arbetar alltid för att dina anställda ska trivas och att du ser dig själv som en nyckelperson som hjälper till med såväl stort som smått. Som person är du prestigelös med ett starkt driv och en positiv energi.

Vi ser gärna att du tidigare haft personalansvar, är duktig på att projektleda och organisera. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Om kunden
Valtech är en digital partner som förenar kreativitet, teknik och lättrörliga arbetssätt. Bolaget grundades i Frankrike och har funnits i Sverige sedan 1999. De har haft en stadig tillväxt och samtidigt lyckats med att behålla känslan av det lilla företaget. Idag har de ca 280 anställda som arbetar i Sverige med kontor i Stockholm och Göteborg.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf ansvarar för processen, emilie.runnegard@wise.se

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 3 oktober, 2019

Kontakta mig för mer information

Emilie Runnegård

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 3 oktober, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Chef till HSB Malmö

Trivs du i en organisation med stort hjärta och engagemang och i en roll där du verkligen får vara med och påverka? Nu letar vi efter HSB Malmös nya HR-Chef. Det här är rollen för dig som har en bred erfarenhet av ledarskap och HR-arbete, som söker en varierad och utmanande tjänst och som brinner för att skapa goda relationer.

Skåne Sista ansökningsdag: 6 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Copywriter & Lead Communication till RevolutionRace

Vi är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag, där vi idag säljer outdoorkläder i 30 länder. Nu söker vi en Copywriter & Lead Communication som tar ägandeskap för vår skriftliga kommunikation och ansvarar för att skapa förstklassigt innehåll till alla våra kanaler. Har du minst tre års erfarenhet av att producera text till digitala plattformar och har ett brinnande intresse för outdooraktiviteter hoppas vi kunna fånga ditt intresse.

Borås Sista ansökningsdag: 9 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Office Manager till Epidemic Sound

Har du erfarenhet av Office Management eller eventplanering och vill vara på en rolig arbetsplats där det händer mycket? Här erbjuds möjligheten att vara en del av en växande och spännande startup-miljö som med stora visioner utmanar musikindustrin!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Vi söker nu en webbredaktör till ett konsultuppdrag på Dahl!

Till Dahl Sverige AB söker vi en engagerad och drivande webbredaktör. Fokus i rollen kommer vara att se till att Dahls webbplatser hålls levande och uppdaterad med relevant och engagerande content. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget har omgående start och beräknas pågå i 12 månader med chans till förlängning.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Lönespecialist till Octapharma

Octapharma är ett svenskt, familjeägt företag och en av världens största aktörer på den internationella marknaden för proteinbaserade läkemedel. Utifrån humanproteiner som utvinns ur humanplasma och humana cellinjer utvecklar och tillverkar vi läkemedel som räddar liv.
Sedan starten 1983 har vi investerat för att förändra människors liv. Vårt fokus ligger alltid på att leva upp till det förtroende läkare och patienter över hela världen givit oss.

Stockholm Sista ansökningsdag: 16 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök