Executive Assistant till HKScan

Stockholm

Till Scans huvudkontor vid Lindhagensgatan söker vi nu en Executive Assistant med start omgående. Uppdraget är en hyrrekrytering där du kommer vara anställd hos The Pace/Wise Professionals de första sju månaderna, med placering hos HKScan och tjänsten är på heltid.

Sök rollen Senast 26 september, 2019

Ditt uppdrag
I rollen som Executive Assistant stöttar du i första hand VD för Sverige i dennes vardag men är också behjälplig övriga ledningsgruppen. Rollen är bred och arbetsuppgifterna sträcker sig från högt till lågt vilket ställer höga krav på din förmåga att prioritera och strukturera bland flera parallella uppgifter. Du förväntas hantera såväl traditionella EA-uppgifter som att driva mindre projekt samt stötta och samarbeta med andra funktioner i organisationen. Vid ledningsgruppsmöten och konferenser kan resor förekomma, ca 2-3 dagar i månaden. Du rapporterar till VD.

Exempel på ansvarsområden och uppgifter som ingår i rollen:

  •         Kalender- och mailhantering
  •         Rese- och mötesbokningar
  •         Reseräkningar
  •         Förbereda och producera rapporter inför möten
  •         Arbeta med översättning av dokument på engelska och svenska
  •         Skapa och utforma Powerpointpresentationer från grunden
  •         Administrera Action Logs och kontrollera tidsplaner
  •         Leda och driva mindre projekt och då säkerställa planering, implementering och uppföljning
  • Medlem av Platsråd, som bland annat ansvarar för trivseln och arbetsmiljön på kontoret i Stockholm

Din bakgrund
För rollen som Executive Assistant på HKScan söker vi dig som är en erfaren Executive Assistant där du med fördel arbetat i internationell miljö eftersom större delen av arbetet sker på engelska. Detta då HKScan är en internationell koncern inom FMCG (Fast Moving Consumer Goods) vilket ställer krav på att du kommunicerar obehindrat på engelska i såväl tal som skrift. Vidare ser vi att du är en mycket god användare av Office-paketet.

Du har tidigare arbetat i en dynamisk och föränderlig miljö samt har god erfarenhet av självständigt kvalificerat administrativt arbete. 

Vi ser gärna att du som söker är prestigelös, serviceinriktad, kvalitetsmedveten och lyhörd. Du är självgående, har god förmåga att snabbt komma in i arbetet och du förstår vart du behöver lägga fokus och prioritering. Eftersom du ansvarar för egna projekt ser vi det som naturligt att du har ett stort inre driv. Du arbetar strukturerat och noggrant och du strävar efter att alltid leverera och vara proaktiv för att underlägga din och andras vardag.

Som person är du öppen och hjälpsam och du bemöter kollegor och övriga personer i din omgivning på ett professionellt sätt. Du har god förmåga och vilja att anpassa dig efter situation och person och du bidrar till den positiva företagskulturen som finns i organisationen. 

Om HKScan
HKScan är ett av nordens ledande livsmedelsföretag. Våra produkter ger smakglädje och präglas av vårt nordiska arv, hög kvalitet och en ansvarsfull produktion. Vi går i bräschen genom att se till att vår verksamhet har en positiv inverkan på samhället och miljön. Eftersom vår värdekedja sträcker sig från gård till gaffel kan vi erbjuda en stor yrkesmässig bredd, från etiska djurinköp till innovativ marknadsföring. Med fokus på våra medarbetares karriärutveckling, deras säkerhet och hälsa ger vi dig utmaningen att se till att bara det bästa hamnar på gaffeln. Våra kunder finns i detaljhandel, food service, industri och exportsektor. Våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2018 hade HKScan en omsättning på 1,7 miljarder euro och cirka 7200 anställda.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Caroline de la Motte (caroline.de.la.motte@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 26 september, 2019

Kontakta mig för mer information

stina-bylund

Stina Bylund

Konsultchef

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 26 september, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Chef till HSB Malmö

Trivs du i en organisation med stort hjärta och engagemang och i en roll där du verkligen får vara med och påverka? Nu letar vi efter HSB Malmös nya HR-Chef. Det här är rollen för dig som har en bred erfarenhet av ledarskap och HR-arbete, som söker en varierad och utmanande tjänst och som brinner för att skapa goda relationer.

Skåne Sista ansökningsdag: 6 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Copywriter & Lead Communication till RevolutionRace

Vi är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag, där vi idag säljer outdoorkläder i 30 länder. Nu söker vi en Copywriter & Lead Communication som tar ägandeskap för vår skriftliga kommunikation och ansvarar för att skapa förstklassigt innehåll till alla våra kanaler. Har du minst tre års erfarenhet av att producera text till digitala plattformar och har ett brinnande intresse för outdooraktiviteter hoppas vi kunna fånga ditt intresse.

Borås Sista ansökningsdag: 9 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Office Manager till Epidemic Sound

Har du erfarenhet av Office Management eller eventplanering och vill vara på en rolig arbetsplats där det händer mycket? Här erbjuds möjligheten att vara en del av en växande och spännande startup-miljö som med stora visioner utmanar musikindustrin!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Vi söker nu en webbredaktör till ett konsultuppdrag på Dahl!

Till Dahl Sverige AB söker vi en engagerad och drivande webbredaktör. Fokus i rollen kommer vara att se till att Dahls webbplatser hålls levande och uppdaterad med relevant och engagerande content. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget har omgående start och beräknas pågå i 12 månader med chans till förlängning.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Lönespecialist till Octapharma

Octapharma är ett svenskt, familjeägt företag och en av världens största aktörer på den internationella marknaden för proteinbaserade läkemedel. Utifrån humanproteiner som utvinns ur humanplasma och humana cellinjer utvecklar och tillverkar vi läkemedel som räddar liv.
Sedan starten 1983 har vi investerat för att förändra människors liv. Vårt fokus ligger alltid på att leva upp till det förtroende läkare och patienter över hela världen givit oss.

Stockholm Sista ansökningsdag: 16 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök