Två bemanningskoordinatorer till PwC

Stockholm Konsultuppdrag

Motiveras du av god struktur och att säkerställa hög kvalitet? Är du dessutom nyfiken och drivs av ny kunskap och personlig utveckling? Då kan tjänsten som Resource Manager på PwC vara rätt för dig!

Sök rollen Senast 21 oktober, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Till PwC söker vi nu en Resource Manager inom affärsområdet Assurance. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag via The Pace på 6 månader med möjlighet till fast anställning hos PwC efter den perioden. Önskad start för uppdraget är under september månad och tjänsten är på heltid med placering i Bonnierhuset på Torsgatan 21.

Ditt uppdragI denna roll kommer du att ingå i ett team som ansvarar för bemanningsplaneringen inom Region Stockholm. Arbetet innebär att arbeta strukturerat för att få väl fungerande team på plats. Du kommer att samverka med kollegor i Resource Management Teamet men även ansvariga i verksamheten för att bemanna utifrån våra vägledande principer som inkluderar klient-, medarbetar- och firma-perspektivet. Du förväntas ha en flexibel inställning för att driva ditt arbete framåt och kan komma att besöka övriga kontor i Stockholmsområdet.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

● Driva bemanningsarbetet och ha en aktiv dialog med den del av regionen som du ansvarar för; löpande informera samtliga intressenter kring status och aktiviteter inom bemanningen.

● Hantera och ansvara för löpande bokningar och ombokningar av medarbetare inom Region Stockholm

● Bevaka och analysera resursbehov

● Prognostisera och planera för de kompetenser som behövs

● Hantera inkommande resursförfrågningar från andra enheter och medverka proaktivt för att finna lösningar i samarbete med Resource Management teamet.

● Ta fram rapporter och utföra relevanta lägesanalyser för styrning av planering och bemanning

Din bakgrundFör att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet från en kvalificerad administrativ eller koordinerade roll. Det är meriterande om du har erfarenhet av workforce planning, resource management eller framgångsrikt skött komplexa bemanningsfrågor. Vidare är du van vid att arbeta i Google Suite, Excel och du har god systemvana. Du har även god kommunikationsförmåga i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Du bör gilla att arbeta i ett högt tempo med många kontaktytor i en kombination med en förmåga att alltid hålla hög servicegrad, där du har ett öga för vad som behöver göras. Du har en god samarbetsförmåga, är nyfiken, flexibel och initiativrik som person. Du tycker även att det är kul med ett omväxlande arbete där du självständigt och målinriktat driver ditt arbete. Vi ser att du har ett genuint intresse för att bygga och utveckla goda professionella relationer inom olika led i organisationen.

Om PwCPwC Sverige är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning och ligger i framkant gällande teknik och processer. Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Inom vår Assurance-verksamhet arbetar vi med allt från stora börsnoterade bolag till små entreprenöriella företag inom varierande branscher. Hos PwC får du chansen att arbeta med många kompetenta kollegor inom revision men även med våra andra avdelningar som arbetar med bland annat affärsrådgivning och skattetjänster.

När du blir en av ossSom konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Therese Galvez (therese.galvez@thepace.se) och konsultchef Marie Bodén (marie.boden@thepace.se). Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 21 oktober, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Therese Galvez

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 21 oktober, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Marketing Manager till Perimed

Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår digitala närvaro globalt. Vi är ett traditionellt medtechbolag som behöver din hjälp med skapa en modern och träffsäker digital kommunikationsplattform . Har du ett starkt intresse för teknik och medtech och ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager till vårt kontor i Järfälla!

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Assistent till Kilpatrick Townsend

Nu söker vi en driven och engagerad assistent som vill arbeta i en internationell miljö. Kilpatrick Townsend erbjuder en dynamisk och händelserik arbetsplats där tempot stundtals är högt.
Låter det som något för dig?

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Technical Service Coordinator

We are looking for three Technical Service Coordinators to one of our reputable customers in environmental technology. You will be a part of an exciting industry where the company is one of the leading players. The start of the assignment is in October and will last at least six months, with a chance of extension. This is a consulting assignment through Wise Professionals.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök