HR- och Lönekoordinator till Avnet

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en kommunikativ HR-specialist med kunskaper av lönearbete? Då kanske denna roll hos Avnet skulle passa dig!

Sök rollen Senast 3 april, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Till Avnet Nortec AB söker vi nu en HR-specialist med löneerfarenhet. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt under 6 månader. Ambitionen är att gå över till en anställning hos Avnet efter uppdragsperioden.

Avnet sitter i snygga, nyrenoverade lokaler i Sundbyberg. Här får du ett gäng härliga kollegor som både tycker om att arbeta och hitta på trevliga aktiviteter ihop. Fredagsfika på kontoret är en tradition som det inte tummas på!

 

Ditt uppdrag

I din roll som HR-specialist arbetar du initialt med fokus på att koordinera Avnets lönehantering. De har sina löner outsourcade till en extern part, mot vilken du blir främsta kontaktperson. Du ansvarar för- och efteradministration kopplat till löner och förmåner samt statistikföring och rapportering såväl internt som externt. Det förväntas också att du håller dig a jour med gällande lagar & kollektivavtal samt företagets policys m.m. för att alltid kunna leverera med bästa möjliga kvalitet.

Du tillhör i dagsläget företagets nordiska HR avdelning och kommer därför att supportera Avnets medarbetare runtom i norden i HR- och lönerelaterade frågor. Du kommer att ha ett nära samarbete med HR Manager Nordic och stötta henne i olika typer av HR-administrativa uppgifter. Då Avnet är ett dynamiskt bolag med mycket förändringar kan ditt ansvarsområde komma att utökas utöver norden med tid. Här finns goda möjligheter för dig som vill utvecklas inom HR området och med tid växa in i en HR-specialistroll med långsiktiga utvecklingsmöjligheter!

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har en utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom lön eller personal/HR. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska i tal och skrift och är en van användare av Office-paketet. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet SAP eller annat HRIS system.

Som person är du serviceinriktad, självgående och har ett sinne för detaljer. Du är mycket noggrann och vi ser gärna att du trivs med att driva dina egna processer. För att framgångsrikt axla denna roll bör du vara en person som alltid ser till att ha en god framförhållning och är proaktiv i din kommunikation. Vidare är du flexibel och trivs i en föränderlig arbetsmiljö.

 

Om Avnet Nortec AB

Avnet är en av världens största distributörer av elektronikkomponenter, dator-produkter och inbyggnadssystem från ledande tillverkare. Med kontor över hela världen, marknadsför och lagerhåller Avnet dessa produkter samt tillför mervärde i form av tekniska tjänster och ”Supply Chain Management”.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresundsregionen.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (073-521 65 25, ellen.ritzer@wise.se) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Sök rollen Senast 3 april, 2018

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Ellen Ritzer

Ellen Ritzer

Kandidatansvarig

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 3 april, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Avdelningschef HR- och Löneadministration till Stena Metall

Har du erfarenhet av att operativt leda ett team inom en funktion som lön, ekonomi eller administration? Trivs du dessutom med att befinna dig i en förändringsresa där du förväntas att ta initiativ och leda i ständig förändring? Läs då mer om vår spännande tjänst som Avdelningschef.

Göteborg Sista ansökningsdag: 6 april, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Internkommunikatör till Systembolaget

Till Systembolaget söker vi nu en Internkommunikatör. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid med omgående tillträde. Uppdraget beräknas att pågå under ett år med möjlighet till förlängning. Rollen är placerad på Systembolagets huvudkontor i Kungsträdgården, Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 april, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Administrativ Marknadsassistent

Är du ny i din karriär inom sälj och/eller marknadsföring och vill axla en spännande roll som Marknadsassistent på LUNA AB i Alingsås? Initialt är det ett konsultuppdrag men trivs ni bra med varandra kan detta bli en långsiktig anställning på LUNA Sverige. Titta in här om du vill veta mer!

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 april, 2018

Läs mer & ansök