Staffing Manager till Grant Thornton

Stockholm Heltid Rekrytering

Grant Thorntons revisionsavdelning har ambitionen att ligga i framkant – i den här rollen kommer du vara en nyckelperson i deras tillväxtresa.

Sök rollen Senast 9 december, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Lunchförmåner
 • Privat sjukförsäkring

Om företagetGrant Thornton är ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Här råder det en skön ”tillsammans-kultur” där du får växa och utvecklas tillsammans med härliga kolleger, entreprenörer och tillväxtbolag. Jämställdhet och hållbarhet är självklara delar på Grant Thornton. Läs mer på www.grantthornton.se.

Din roll
Som Staffing Manager ansvarar du för att affärsområdet Revisions kunduppdrag bemannas med rätt team där medarbetarna får förutsättningar att lyckas i sina kunduppdrag. Din uppgift blir att hålla koll på kunduppdragen och de 180 kolleger som arbetar i affärsområdet. Grant Thorntons revisionsavdelning har ambitionen att ligga i framkant – i den här rollen kommer du vara en nyckelperson i deras tillväxtresa.

Som Staffing Manager rapporterar du till företagets revisionsledare för Stockholmskontoret och du är delaktig i revisionsledningens arbete. Du kommer att ha ett tätt samarbete och en nära dialog med gruppchefer, partners och gruppadministratörer för att hitta optimala lösningar för att bemanna företagets kundprojekt. Då det här är en ny roll finns det stora möjligheter att påverka och skapa nya arbetsrutiner kring företagets bemanning.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

 • Personalplanering för kunduppdrag
 • Ansvar för företagets planeringsverktyg och bemanningssystem, People Planner
 • Driva och implementera rutiner gällande bemanningen av olika kunduppdrag
 • Bevaka, följa upp och analysera bemanning och resursbehov
 • Hantera inkommande förfrågningar från dina kolleger och planera utifrån behov
 • Ta fram rapporter och utföra relevanta lägesanalyser för styrning av planering och bemanning
 • Utveckla och förbättra nuvarande rutiner och implementera nya lösningar till en välfungerande resursplanering

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett starkt driv i kombination med en förmåga att skapa struktur och rutiner för dina medarbetare. För att lyckas i rollen behöver du kunna styra processer och fatta beslut samtidigt som du är lyhörd och flexibel. En omöjlig kombination? Det tror inte vi.

Vi tror att du har:

 • Några års erfarenhet från en kvalificerad koordinerande roll. Om du har erfarenhet av projektledning eller personalplanering sedan tidigare är det meriterande
 • Erfarenhet av administrativa processer, gärna inom Resource Management eller framgångsrikt skött komplexa bemanningsfrågor eller personalplanering. Vi anser det meriterande om du tidigare arbetat på en revisionsbyrå eller inom en liknande verksamhet
 • God systemvana

Du räds inte att hantera olika kontaktytor utan är kommunikativ och bra på att hålla dina kolleger informerade i pågående processer. Det händer mycket i branschen vilket kräver att du har skinn på näsan. Som person bör du ha hög integritet i kombination med en förmåga att hålla hög servicegrad. Du har god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad och uppskattar ett omväxlande arbete där du självständigt och målinriktat driver ditt arbete.

Mer om tjänsten och rekryteringsprocessen
Tjänsten är en tillsvidaretjänst och kontoret ligger centralt på Sveavägen 20. I denna rekryteringen samarbetar Grant Thornton med The Pace/Wise Professionals och rekryteringskonsult Clara Forsberg.

I vår rekryteringsprocess använder vi tester i ett tidigt skede för att lyckas med en så rättvis bedömning som möjligt. Om du har frågor får du gärna kontakta Clara Forsberg på clara.forsberg@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 9 december, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Clara Forsberg

Clara Forsberg

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 9 december, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

HR-administratör

Vill du arbeta som HR-administratör i en supporterande roll? Till vår kund letar vi nu efter en analytisk och prestigelös person som skall stötta inom HR med bland annat utformning av anställningsavtal och rekryteringsadministration. Wise Professionals söker för kunds räkning en HR-administratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Kungälv! Uppdraget är till en början 3 månader, med chans till förlängning.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Junior Controller till JM AB

Till JMs huvudkontor och koncernstab Verksamhetsutveckling söker vi nu en engagerad Junior Controller. Verksamhetsutveckling är en koncernövergripande utvecklingsstab med bl.a. ansvar för produktutveckling, processutveckling, IT-utveckling samt Miljö- och hållbarhetsutveckling.

Solna Sista ansökningsdag: 12 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Tax Specialist inom moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och att hantera momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för momsfrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök