Virtual Executive Assistants

Stockholm Deltid Heltid Konsultuppdrag

Nu startar vi på the Pace ett nytt område som heter Virtual Executive Assistant. Vill du vara en del av att bygga något nytt i Sverige och på the Pace?

Sök rollen Senast 29 juni, 2020

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter

I bland annat USA, Australien och i England är det vanligt att man har en assistent virtuellt istället för fysiskt. Vi tror att den trenden även kommer till Sverige och därför söker vi dig som vill stötta ett eller flera företag samtidigt. Antingen som underkonsult via the Pace eller som anställd konsult, uthyrd via oss.

En virtuell assistent hjälper företag att få tid över till kärnverksamheten istället för att fastna i administrativa uppgifter. Mycket av en assistents uppgifter sköts idag utan närmare kontakt med sin chef så varför inte bli virtuell assistent med total frihet och ansvar över din egen tid?

Hur ser en vanlig dag ut?
Det fina med att vara virtuell assistent är att du själv bestämmer hur dina dagar ska se ut. Du arbetar på uppdrag av dina kunder och de betalar för din nedlagda tid. Antingen arbetar du hemifrån, på ett café eller på plats hos kund. Helt beroende på vad ni kommit överens om.

Eftersom detta är ett relativt nytt sätt att arbeta i Sverige så är vi inte helt säkra på vilka uppgifter som kommer att vara aktuella men vi tror att vanligt förekommande kan vara:

·        Löpande administrativa uppgifter

·        Kontakt med myndigheter

·        Planering av konferenser/events

·        Presentationer

·        Researrangemang

·        Kvittoredovisning

·        Research/Omvärldsbevakning

·        Bollplank kring administrativa frågor

Vem söker vi?
Vi ser att du arbetat som assistent tidigare och att du är van och trivs i en roll med stor variation. Eftersom detta är relativt nytt så måste du tycka att det är kul att vara flexibel och leva i en föränderlig värld där ingen dag är den andra lik.  

Det viktigaste är din inställning och attityd och vi ser att du är kommunikativ, proaktiv och prestigelös. Variationen på uppgifter sträcker sig från högt till lågt och därför behöver du kunna vara både strategisk och operativ.

Vi vill att du är ödmjuk, social och gillar att ligga steget före. Du är van att arbeta självständigt och tar på eget initiativ ett stort ansvar för din leverans. 

Du får gärna ha erfarenhet från olika branscher och internationella miljöer sedan tidigare. Självklart så är du flytande i både svenska och engelska. Du gillar också ny teknik, nya system och appar.

Nyfiken på att veta mer?
Skicka in ditt CV och en kort text hur du skulle vilja börja din resa som virtuell assistent. Kontakta Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se om du har frågor eller vill bolla idéer. Tillsammans kommer vi att ta virtuella assistenter till Sverige och skapa ett nytt framgångsrikt koncept.

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 29 juni, 2020

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Christina Stenbeck

Senior rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 juni, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Affärsnära Financial Assistant

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller motsvarande och är intresserad av en affärsnära roll i vilken du har breda kontaktytor i ett globalt nätverk och får erfarenhet av att arbeta med olika delar av en ekonomifunktion kan det vara just dig vi söker.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Juristassistent till Cirio Advokatbyrå

Är du en administrativ stjärna i början av din karriär som vill jobba i team och utvecklas? Är du även intresserad av att jobba på advokatbyrå med kompetenta kollegor i en inkluderande och härlig arbetsmiljö? Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Löneadministratör

Du som har några års erfarenhet av lön, trivs med att arbeta i team och vill arbeta på ett stort och spännande bolag – se hit! Vår kund i centrala Göteborg behöver under juni, juli och augusti dig som är en kunnig och social löneadministratör.

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök