Marknadskommunikatör till Mangold

Stockholm Konsultuppdrag

Vi söker en marknadskommunikatör med några års erfarenhet! Är du en duktig skribent, drivande och strukturerad och förstår hur du framgångsrikt når effektiv marknadskommunikation? Söker du dessutom en deltidstjänst? Läs mer om uppdraget och skicka in din ansökan idag!

Sök rollen Senast 31 oktober, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal
  • MIS

Till Mangold i centrala Stockholm söker vi en Marknadskommunikatör. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals under 12 månader, med goda chanser till förlängning eller anställning. Uppdraget startar omgående och är på deltid (50 %). Varmt välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
I rollen som Marknadskommunikatör jobbar du med Mangolds externa- och interna webb samt digitala och analoga kanaler. Det är en bred och rolig roll där du tillsammans med en kollega i Skåne jobbar med att producera och utveckla företagets kommunikation och marknadsprojekt. Du rapporterar till HR-chefen i Stockholm, men jobbar nära övriga kollegor och företagsledning.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Uppdatera och utveckla hemsidan
  • Marknadsföring av Mangold i sociala medier
  • Planera, organisera och genomföra projekt rörande intranät
  • Hantera pressmeddelande och extern kommunikation
  • Ta fram tryckmaterial till samtliga avdelningar
  • På sikt utveckla marknads- och kommunikationsplanen

Om dig
Vi tror att du är en person som vet hur man skapar och paketerar målgruppsanpassade budskap och texter som inspirerar, informerar och engagerar. Du har en eftergymnasial utbildning inom marknad, kommunikation eller motsvarande och ca 1-3 års erfarenhet från liknande roller. Erfarenhet inom ekonomi och finans är meriterande.

Du är trygg i den digitala världen och förstår hur du når en framgångsrik marknadskommunikation. Du är drivande, målfokuserad och strukturerad och arbetar självständigt, samtidigt som du är lyhörd för omgivningens behov, har förmågan att skapa och etablera goda kontaktnät. Du är en mycket duktig skribent som hanterar svenska flytande i tal och skrift. Vidare har du erfarenhet av något CMS-verktyg (gärna WordPress), AdWords samt SEO. Goda kunskaper i Adobe CS, framförallt i InDesign och Photoshop, är meriterande. Som person är du nyfiken, drivande och kreativ. Du har goda projektledaregenskaper, är relationsskapande och trivs med att jobba tillsammans med andra mot gemensamma mål. Du värdesätter att ha kul på jobbet och bidrar gärna med din positiva energi.

Om Mangold
Mangold är en fondkommissionär som erbjuder finansiella tjänster till företag och privatpersoner med potential. Vi bedriver en omfattande verksamhet inom såväl Investment Banking som Private Banking. Mangold är en av de marknadsledande likviditetsgaranterna och uppdragstagarna som Certified Adviser på Nasdaq Stockholm First North.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Som anställd och uthyrd konsult via KIMM blir du också medlem i Marknadsföreningen i Stockholm. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius, la@kimm.se och konsultchef, Anders Norrman, an@kimm.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 31 oktober, 2018

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Mangold

Engelbrektsplan 2, Stockholm

Kontakta mig för mer information

lisa-andelius

Lisa Andelius

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 31 oktober, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Office Coordinator

Vår kund är ett internationellt bolag som jobbar med innovativa och högpresterande system inom miljöteknik för fraktbranschen. Just nu är de i en expansiv fas då de befinner sig i början av flera nya projekt, och därför söker de en Office Coordinator.

Göteborg Sista ansökningsdag: 1 november, 2018

Läs mer & ansök

Digital Marketing Manager till Canal Digital

Gillar du tv och underhållning och vill jobba i en bransch under ständig utveckling? Vi är på en förändringsresa mot ett mer datatdrivet och digital arbetsätt och behöver nu stärka upp marknadsteamet i Stockholm med Digital Marketing Manager. Vi söker dig som vill utvecklas i en nytänkande marknadsföringsroll.

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 november, 2018

Läs mer & ansök

Produktionsledare till växande byrå!

Triggas du av att förvandla utmanande problem och kreativa koncept till lyckad kommunikation? Gillar du dessutom att organisera ditt och andras arbete så att slutmålet nås genom effektiva steg åt rätt håll? Då är du förmodligen vår nästa produktionsledare. Hos oss jobbar du i centrala Göteborg, tillsammans med ett engagerat team av kommunikationsproffs. Välkommen med din ansökan.

Göteborg Sista ansökningsdag: 8 november, 2018

Läs mer & ansök

Engagerad och kvalificerad rådgivare till Bankgirot

Vi söker nu ytterligare en serviceinriktad och engagerad kundrådgivare till vårt trevliga team på Bankgirots Kundservice. Du bidrar aktivt till den totalupplevelse som kunderna får av Bankgirot. Kundservice hanterar support och rådgivning till bankerna och deras företagskunder.

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 november, 2018

Läs mer & ansök