Löneansvarig till McDonald’s Huvudkontor

Stockholm Rekrytering

Vill du arbeta för ett starkt varumärke, i en bred roll?
Som löneansvarig på McDonald’s huvudkontor arbetar du med hela löneprocessen i nära samarbete med kollegorna på HR-avdelningen. Du blir en viktig spelare i ett härligt team där du tar ansvar för att administrera lön, pension, försäkringar och förmåner. Vidare blir du företagets kontaktperson när det gäller lönerelaterade frågor.

Sök rollen Senast 25 mars, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal
 • Lunchförmåner

Vad ska du göra?

Det här är rollen för dig som brinner för att arbeta med lön och vill ta ett eget ansvar för hela lönekedjan. Dina administrativa uppgifter sträcker sig över hela löneområdet och inkluderar exempelvis:

 • Ansvar för löneadministrationen för cirka 90 tjänstemannalöner
 • Ett övergripande ansvar för frågor som rör löneprocessen och lönesystemet
 • Att löpande rapportera och genomföra avstämningar av löner och semesterskuld samt deklarera till myndigheter
 • Ansvar för företagets personaladministration kring pension, försäkringar och förmåner
 • Att med din expertis ge support till företagets medarbetare i lönerelaterade frågor samt till HR-avdelningen i personalrelaterade frågor och projekt
 • Att hålla dig uppdaterad gällande kollektivavtal och lagstiftning samt säkerställa arbetet i enlighet med det. Det kan exempelvis handla om att upprätta och utveckla befintliga och nya rutiner 

McDonald’s huvudkontor är beläget i Skärholmen med goda kommunikationer. Du kommer att sitta i trevliga lokaler tillsammans med HR-teamet.


Vem är du?

Då du kommer att ansvara för företagets lönearbete söker vi dig som har god kunskap inom lön och flera års erfarenhet av arbete inom området. Vi ser gärna att du har en utbildning inom lön, det är dock inget krav. Har du tidigare arbetat i Agda är det meriterande. Vi tror att du kommer från en roll där du arbetat brett inom lön samt har en viss ekonomisk kunskap med dig. Du är en van användare av Excel och har en god kommunikativ förmåga, muntligen och skriftligen, på såväl svenska och engelska.

Du är ansvarsfull, noggrann samt förstår vikten av att strukturera upp ditt arbete. Vidare är du positiv, serviceinriktad och trivs i en händelserik miljö. Som person lockas du av att hålla dig uppdaterad gällande lagstiftning samt att söka ny information och lösningar när situationen kräver.


Vilka är vi?

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter


Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Franzén Körlof på ulrika.franzen-korlof@wise.se eller 070-716 83 94. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 26 mars och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sök rollen Senast 25 mars, 2018

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger McDonald's

Lindvretsvägen 9, Stockholm

Kontakta mig för mer information

ulrika-franzen-korlof

Ulrika Franzén Körlof

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 25 mars, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Avdelningschef HR- och Löneadministration till Stena Metall

Har du erfarenhet av att operativt leda ett team inom en funktion som lön, ekonomi eller administration? Trivs du dessutom med att befinna dig i en förändringsresa där du förväntas att ta initiativ och leda i ständig förändring? Läs då mer om vår spännande tjänst som Avdelningschef.

Göteborg Sista ansökningsdag: 6 april, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Internkommunikatör till Systembolaget

Till Systembolaget söker vi nu en Internkommunikatör. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid med omgående tillträde. Uppdraget beräknas att pågå under ett år med möjlighet till förlängning. Rollen är placerad på Systembolagets huvudkontor i Kungsträdgården, Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 april, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Administrativ Marknadsassistent

Är du ny i din karriär inom sälj och/eller marknadsföring och vill axla en spännande roll som Marknadsassistent på LUNA AB i Alingsås? Initialt är det ett konsultuppdrag men trivs ni bra med varandra kan detta bli en långsiktig anställning på LUNA Sverige. Titta in här om du vill veta mer!

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 april, 2018

Läs mer & ansök