Stockholm Konsultuppdrag

Handicare söker nu en Exekutiv Assistent

Ditt Uppdrag
Som Exekutiv Assistent kommer du främst att supportera VD:n men även ytterligare två chefer från ledningsgruppen. Du kommer själv att närvara och delta på ledningsgruppsmöten samt agera dokumenthanterare vid styrelsemöten. I rollen kommer du även till viss del vara ansvarig för kontoret. Kulturen på bolaget präglas av att alla medarbetare brinner för att bidra till en bättre vardag för sina kunder och visar stort engagemang i sitt arbete. Det arbete man utför syns och uppskattas inom organisationen. VD:n, som du kommer att arbeta närmst med, är en driven och professionell person som har ett stort engagemang för att driva bolaget framåt. I rollen som Exekutiv Assistent kommer du främst arbeta med följande uppgifter:

 • Hantera och ansvara för VD:ns kalender
 • Förbereda material och agera dokumenthanterare inför styrelsemöte
 • Föra protokoll och agera dokumenthanterare vid ledningsgruppsmöten
 • Skapa presentationer
 • Vara ansvarig för att ordna konferenser för alla anställda
 • Bokning av resor
 • Interagera med och boka externa stakeholders såsom press, investerare och banker varvid en mycket god servicenivå är en förutsättning
 • Ansvara för huvudkontoret
 • Andra administrativa uppgifter kan förekomma ad-hoc

Din Bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av att tidigare arbetat i en liknande roll som VD-assistent och är van vid att supportera flera personer samtidigt och har erfarenhet av styrelsearbete. Koncernspråket är på engelska vilket gör att vi lägger stor vikt på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt obehindrat på svenska och engelska, vi ser därför gärna att du har erfarenhet från internationella miljöer.

Som person ser du till att få saker att hända, du har ett proaktivt arbetssätt och har lätt för att byta fokus mellan arbetsuppgifter. Du har en positiv och prestigelös inställning och håller hög kvalitet i allt du gör samt har ett flexibelt förhållningssätt. Vi anser det viktigt att du känner dig bekväm i rollen som assistent för att snabbt komma in i arbetet samt inte låta viktiga delar ”falla mellan stolarna”.  Du gillar att agera spindeln i nätet och få saker att flyta.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Therese Galvez (therese.galvez@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

gig ekonomi

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb