Supportmedarbetare med ekonomikunskaper till Stenungsund

Göteborg Rekrytering

Vi gillar våra kunder! Därför vill vi ge dem den bästa servicen när de använder våra produkter. Vi i supportteamet ser till att det blir verklighet. Just nu letar vi efter vår nästa kollega. Kanske är det just du?

Sök rollen Senast 20 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Hogia Redovisning & Revision AB, ett bolag inom Hogia-gruppen, är en leverantör av programvaror och tjänster till byråer och shared service centers som vill erbjuda det bästa till sina kunder. Vi har i över 20 år varit en av de ledande programleverantörerna på byråmarknaden och erbjuder kompletta lösningar, anpassade för byråer, inom ekonomi, redovisning, revision, skatt, lön och HR. Utvecklingen av programmen sker i nära samarbete med såväl Hogias kunder som branschorganisationer. Hogia Redovisning & Revision ligger i framkant när det gäller nytänkande, flexibilitet och anpassningar till förändringar i lagar, rekommendationer och regelverk.

Vad gör vi i Support-teamet?

Våra kunder är allt från större byråkedjor till mindre aktörer inom redovisning och revision. De vänder sig till oss i första hand med frågor som kräver teknisk systemkunskap eller med kvalificerade frågor relaterade till i första hand redovisning och bokslutsarbete. En vanlig dag på jobbet hanterar vi en ärenden och telefonsamtal, flera av dessa kräver viss efterforskning och analys innan vi kan återkomma med svar. I detta arbete använder vi varandra som bollplank och utnyttjar dessutom den breda kompetens som finns inom övriga koncernen.

Vem söker vi?

Du kommer att ha mycket kundkontakt, därför är det viktigt att du har lätt för att skapa förtroende samt att du uttrycker dig väl i tal och skrift. Eftersom syftet med tjänsten är att hjälpa och utveckla våra kunder är det också viktigt att du är pedagogisk och tålmodig. Du trivs bäst i en roll där din förmåga att lösa problem och ge service kommer till sin rätt.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från ett serviceyrke och som har ett brinnande intresse för kundservice. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en teknisk nyfikenhet och en vilja att förstå bakomliggande processer i system. Kanske är du den som ofta får hjälpa andra med system och teknik på din arbetsplats idag? Du har kunskaper inom ekonomi och vi ser helst att du har erfarenhet från att jobba med redovisning och bokslut.

Vad kan vi erbjuda?

Vi är ett utpräglat entreprenörsföretag som bygger på småskalighet och eget ansvar och som har rönt stora framgångar. Genom koncernens 27 självständiga bolag finns det goda möjligheter att på sikt växa i ansvarsnivå och anta nya utmaningar inom Hogia. Efter intresse och kompetens finns möjlighet att i nästa steg hos oss rikta in sig på produktutveckling, utbildning eller utökat kundansvar.

Vi som har en specialistkompetens behöver vara uppdaterade inom vårt område och de senaste nyheterna i våra system. Detta innebär att vi kontinuerligt ges möjlighet till kompetensutveckling genom utbildningar och nätverksaktiviteter. Detta är en viktig anledning till varför vi ser en tydligare utveckling inom vårt kompetensområde nu än när vi jämför med våra tidigare linjeroller inom redovisning/revision.

Om Hogia Redovisning och Revision AB

Vi är en leverantör av programvaror och riktar sig till byråer som vill erbjuda det bästa till sina kunder. Vårt erbjudande består av kompletta lösningar inom ekonomi, redovisning, revision, lön och HR. Hogias program och lösningar är väl beprövade och har utvecklats tillsammans med sina byråkunder och med branschorganisationer. Dessa är några av anledningarna till att Sveriges största byråkedjor tillsammans med över 1 300 byråer använder programvaror från Hogia.

Ytterligare information

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Wise Professionals. Ansök via www.wise.se senast 2019-01-20. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny-Ann Löfgren på jenny-ann.lofgren@wise.se. Skicka gärna din ansökan så snart du kan, urval kommer att ske löpande från 3 januari och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Wise Professionals arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i sina uppdrag. Det gör de i sin strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 20 januari, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Jenny-Ann Löfgren

Jenny-Ann Löfgren

Senior rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 20 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök