Marknads- och kommunikationskoordinator till PostNord Strålfors

Stockholm Konsultuppdrag

Har du några års erfarenhet av marknads- och kommunikationsarbete och är intresserad av en ny och utvecklande utmaning? Till PostNord Strålfors kontor i Solna söker vi en Marknads- och kommunikationskoordinator. Du kommer att bli en del av ett kompetent team och arbeta med varierande arbetsuppgifter i en nordisk organisation.

Sök rollen Senast 20 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • MIS

Till PostNord Strålfors söker vi en Marknads- och kommunikationskoordinator. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid, med start i januari och sex månader framåt. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning eller anställning hos PostNord Strålfors.

Ditt uppdrag som Marknads- och kommunikationskoordinator
Marknads- och kommunikationsavdelningen ansvarar för intern- och extern kommunikation samt marknadskommunikation. Det innebär bland annat arbete med webb, intranät, sociala medier, interna och externa events och kundutskick. Som Marknads- och kommunikationskoordinator blir du en del av en nordisk organisation, med fokus på den svenska marknaden. Du arbetar närmast två kollegor på kontoret i Solna och jobbar nära övriga medarbetare och ledare inom verksamheten. Kontakt med byråer och andra underleverantörer kan förekomma. Du projektleder, administrerar och genomför marknads- och kommunikationsaktiviteter – både stora och små. Större delen av ditt arbete kommer att vara operativt och du jobbar i parallella projekt. PostNord Strålfors har sitt kontor i Solna.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Skriva, publicera och uppdatera texter på webb och intranät enligt marknads- och kommunikationsplan
 • Publicera och skapa innehåll på sociala medier enligt marknads- och kommunikationsplan
 • Stötta migreringsarbete till nytt intranät
 • Stötta vid events och mässor
 • Säkerställa att design-guidelines efterlevs i marknadskommunikationen
 • Hantera och administrera kundlistor samt utskick
 • Enklare videoredigering

En strukturerad, social och framåtlutad marknads- och kommunikationskoordinator
Vi söker dig som är en duktig kommunikatör och brinner för att skapa engagerande kommunikation på både svenska och engelska. Du har ca 2-5 års erfarenhet från en liknande roll, gärna i en nordisk och större organisation inom B2B. Du har en eftergymnasial utbildning i marknadsföring, kommunikation eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta i webbpublicerings- och intranätsverktyg, gärna EpiServer och SharePoint (som vi använder oss av). Vidare så har du ett öga för färg och form – kunskaper i InDesign och Photoshop är meriterande, likaså inom videoredigering.

Vi söker en strukturerad, social och orädd person. Du har lätt för att prioritera, bygga relationer och skapa kontakter. Du är ansvarstagande och sätter stolthet i att uppnå resultat, samtidigt som du också tänker framåt och vill utveckla, testa och förändra.

Om PostNord Strålfors
PostNord Strålfors utvecklar och säljer kommunikationslösningar som ger företag med många kunder helt nya möjligheter för starkare och mer personliga kundrelationer. Rätt budskap till rätt person i rätt kanal vid rätt tidpunkt till rätt kostnad. Effekten för våra kunder är lika enkel som tydlig: starkare kundlojalitet, ökad försäljning och enklare att attrahera nya kunder samt bättre effektivitet. Smartare kommunikation är kärnan i vad vi levererar.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.  

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. 

Vad händer nu?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius, la@kimm.se, eller Konsultchef Anders Norrman, an@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi vill uppmärksamma dig om att vi som arbetar i den här processen kommer vara lite lediga under de kommande semesterveckorna. Därför kommer återkopplingen att dröja längre än vanligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 20 januari, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger PostNord Strålfors AB

Terminalvägen 24, Stockholm

Kontakta mig för mer information

lisa-andelius

Lisa Andelius

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 20 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök