Junior HRBP med inriktning rekrytering till Cirkel K!

Stockholm

Vill du vara med och stärka rekryteringsprocessen samt bidra i ett spännande Employer Branding arbete hos Cirkel K? Vi söker nu en junior HRBP med inriktning rekrytering till Cirkel K i Stockholm, sök idag!

Sök rollen Senast 3 maj, 2018

Till vår kund Circle K söker vi en junior HRBP med inriktning rekrytering. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående som pågår till och med sista september med möjlighet till förlängning. Circle K sitter i trevliga lokaler vid Mariatorget på Söder i Stockholm.

Ditt uppdrag

Circle K befinner sig mitt i en spännande skede med sitt nya varumärke på marknaden där utveckling av service till kunderna står högst på agendan. Inom ramarna för detta pågår ett Employer Branding arbete för att kunderna ska lära känna Circle K bättre. Cirkel K vill även stärka sin rekryteringsprocess ytterligare för att hitta rätt personer som ska kunna vara med och bidra på denna resa.  

I din roll som junior HRBP kommer du att stötta stationscheferna i deras rekryteringar. En spännande roll där du får möjlighet att utmana, ge service och råd inom rekrytering samt kvalitetssäkra rekryteringsprocessen för att bidra till en utmärkt kandidatupplevelse för de som söker. Du kommer att tillhöra HR-avdelningen i Stockholm som består av HR-chef och ytterligare två HR-Business Partners.

Du kommer arbeta med att: 

 • Delta i utformningen av rekryteringsstrategin för Circle K Sverige
 • Driva förbättringsarbete gällande Employer Branding, rekryteringsprocesserna samt rekryteringssystem med utgångspunkt i verksamhetens behov 
 • Agera superuser i Cirkle K´s rekryteringssystem
 • Proaktivt kvalitetssäkra stationernas rekryteringsprocesser genom rekryteringssystem och kontakt med Store Managers via ärendehanteringssystem, mail och telefon
 • Löpande stötta och coacha Zonchefer och Store Managers i rekryteringsprocesserna                          
 • Avlasta HRBP`s i operativ HR-support till sina uppdragsgivare 
 • Genomföra teståterkopplingar med internkandidater

 

Vi söker dig som:

 • Har en examen inom HR och några års erfarenhet av att jobba med rekrytering och självständigt genomföra samtliga steg i rekryteringsprocessen.
 • Har god systemvana, är orädd och har lätt för att navigera i nya system 

Har du tidigare arbetat med tester återkoppling på personlighetstester och har vana att ge återkoppling på personlighetstester eller är certifierad i testverktyget OPQ  är det meriterande. Har du även arbetat av att rekrytera inom service och butik är det ett plus!

Personliga egenskaper som är viktiga för denna roll är att du är:

 • Lösningsorienterad
 • Serviceinriktad
 • Detaljorienterad
 • Förtroendeingivande
 • Social
 • Proaktiv
 • Initiativtagande

 

Om Circle K

Circle K är en av världens ledande butiks- och bensinstationskedjor och har cirka 12 000 försäljningsställen i sitt nätverk i Nordamerika (USA och Kanada), Europa (Norge, Sverige, Danmark, Irland, Polen, Baltikum och Ryssland), Asien och Mellanöstern. Vi är en familj som består av nästan 100 000 handlare som gör livet enklare för våra kunder i hela världen.

Vi strävar efter att bli kundens första val som närbutik och bensinstation i hela världen. Våra butiker är kända för att erbjuda ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och tjänster i en snabb, vänskaplig och ren miljö.

”ACT with PRIDE” är vårt motto. Det definierar oss och skiljer oss från mängden. ACT with PRIDE representerar kärnan i vårt företag och genomsyrar allt vi gör.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Martina Kolga(martina.kolga@wise.se, 076-0001899) och Konsultchef Åsa Wallergård Fröblom ( åsa.wallergård.fröblom@wise.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Sök rollen Senast 3 maj, 2018

Kontakta mig för mer information

Martina Kolga

Martina Kolga

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 3 maj, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Manager till Bizkit-Havas

Har vi haft någon HR-ansvarig tidigare? Svaret är nej. Behöver vi en? Svaret är ja, för som du vet kommer man som företag till en nivå där man inser att nästa person ombord bör vara en sådan som du. Vi ser framför oss en driven och modig person med några års erfarenhet från att jobba operativt och strategiskt med HR, ett plus är om du har arbetat internationellt då vi är en del av den internationella mediekoncernen Havas.

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 maj, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Redovisningsansvarig till Claremont

Trivs du i en ambitiös och inbjudande miljö där du får möjlighet att utnyttja din kunskap inom redovisning samt utvecklas med bolaget? Då kan rollen som Redovisningsansvarig på entreprenörsdrivna Claremont vara din nästa utmaning!

Stockholm Sista ansökningsdag: 15 maj, 2018

Läs mer & ansök