Teknisk Projektledare till Hjärnfonden

Stockholm

Hjärnfonden växer och har fått ett modernare arbetssätt! Nu söker vi en Teknisk Projektledare som vill ansvara för våra digitala systems underhåll och vidareutveckling. Du är drivande och tekniskt intresserad person som vill vara delaktig i den pågående förändring som Hjärnfonden står inför. Här får du möjlighet att jobba med intressanta frågor som är viktiga, på riktigt!

Sök rollen Senast 21 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Flexibla arbetstider
 • Friskvård
 • Kollektivavtal
 • Lunchförmåner

Har du funderat på ett jobb där du verkligen kan göra stor skillnad för andra? På Hjärnfonden får du möjlighet att rädda liv och bidra till en friskare framtid. Din insats här kan bidra till att fler barn mår bättre, att färre drabbas av stroke och att vi kan bota Alzheimers sjukdom. Visste du att mer än var 3:e svensk någon gång under sin livstid kommer att få en hjärnsjukdom?

Hjärnfonden befinner sig mitt inne i en spännande utvecklingsresa och vår främsta uppgift är att samla in och fördela medel till forskning samt påverka och öka kunskapen om de hot och möjligheter vår hjärna står inför och hur det påverkar oss. Hjärnsjukdomar och funktionsnedsättningar som stroke, Alzheimers sjukdom, epilepsi, MS, Aspergers syndrom, bipolär sjukdom m fl kostar idag vårt samhälle över 165 miljarder utöver det enorma mänskliga lidandet.

Om rollen 

Teknisk projektledare är en ny och viktig roll för Hjärnfonden. Vår utveckling och kommunikation är avgörande för intäkter såväl som vårt arbete för att skapa uppmärksamhet om hjärnan. Vår ambition är att arbeta mer datadrivet med insikter om givarens beteende. Du är Hjärnfondens digitala expert och förväntas stödja organisationen och dess medarbetare med din expertis och erfarenhet. Det innebär att du ansvarar för de tekniska lösningar som är avgörande för vår kommunikation och insamling samt föreslår smarta och moderna lösningar och samordnar utveckling utifrån alla intressenters behov, projektleder dem och säkerställer leveranser. Du har erfarenhet av det moderna sättet att tänka kommunikation och inspirerar samt möjliggör kommunikationen och visar för andra genom att kunna systemen bra.

Din vardag kommer präglas av eget driv och tillit. Här får du arbeta i en miljö som värdesätter nytänkande, framåtanda, innovation och möjligheter. Vi vet att lärande är en central faktor för vår succé och vi strävar ständigt efter att utvecklas, hålla oss relevanta och bli bättre.

Till din hjälp har du din kommunikationsgrupp som tätt samarbetar med insamlingsteamet. Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm och rapporterar till Marknads- och Kommunikationschef.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Systemägare och ansvarar för våra digitala systems underhåll och vidareutveckling. Till exempel Hjärnfondens CRM-system, insamlingssystemet i Microsoft Dynamics, webbplatsen i WordPress, Hjärnfondens mobila app Minneskollen och alla andra integrationer som används i vår kommunikation.
 • Du är självklart bekväm i fördjupande diskussioner gällande webbplatser, användarvänlig design, podcasts, A/B-tester, Google Analytics, mobila appar, sidor och grupper och livesändningar.
 • God erfarenhet av SEO.
 • Budgetansvar för leverantörs- system- och projektkostnader.
 • Ansvarig för upphandlingar av nya leverantörer / byråer inom stödtjänster, IT-system, webbyråer med mera.
 • Du är Hjärnfondens huvudkontakt och kravställare mot dessa byråer gällande avtal, löpande arbete och nya beställningar.

Vi söker dig som har

 • Arbetat 5 år i liknande roll med fokus på webb och ansvarat för digitala systems underhåll och vidareutveckling.
 • Relevant utbildning inom området projektledning, it, marknad.
 • Har erfarenhet av att arbetat med marketing automation och beteendestyrd kommunikation.
 • Mycket goda kunskaper i verktyg Microsoft Dynamics, Webb, WordPress eller liknande CMS. podcasts, A/B-tester, Google Analytics, mobila appar.
 •  Mycket goda kunskaper inom SEO.
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet av ideell verksamhet.                                                                                                                          

Så här tror vi att du är

Vi tänker att du är en nyfiken och öppen person som är passionerad i ditt tekniska arbete och vill gärna lära dig nytt både personligt och professionellt för att komma med nya förslag och utmana dig själv och kollegor för att bli ännu bättre. Du vill göra skillnad, rädda liv och förbättra livskvalité! Du är tydlig, inspirerande, ser detaljer och möjligheter inom verksamheten och tillämpar denna kunskap för att uppnå mål. Här är vi ett team och hjälps åt så att vi tillsammans uppnår våra mål och drömmar.

Mer om Hjärnfonden 

Hjärnfonden är en ideell insamlingsstiftelse som utan statligt stöd arbetar för att finansiera och skapa framsteg inom livsviktig forskning kring hela hjärnan, dess skador och funktionsnedsättningar men också för att öka kunskapen om den friska hjärnans utveckling och potential. Vi är en av Sveriges 20 största insamlingsorganisationer och samlar in medel till världsledande och nyskapande forskning och delar sedan ut postdoktorala stipendier och bidrag till den bästa forskningen. Vi jobbar tillsammans för att ta varandra framåt, genom feedback, stöd och hjälp. Här får du tillhöra en av de viktigaste aktörerna som driver svensk hjärnforskning och informationsarbete framåt.

Vad händer nu?   

I denna rekrytering samarbetar Hjärnfonden med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson sa@kimm.se. Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-01-21. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi vill uppmärksamma dig på att vi som arbetar i den här processen kommer vara lite lediga under jul och nyår och processen kommer att återupptas den 3 januari.

Lycka till och välkommen med din ansökan redan idag!

Sök rollen Senast 21 januari, 2019

Här ligger Hjärnfonden

Riddargatan 17A, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Sabina Axelsson

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 21 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök