Marknadsansvarig

Göteborg Rekrytering

Som marknadsansvarig på Academedia bidrar du till att ungdomar förverkligar sina drömmar.
Här stöttar du skolorna genom att planera, implementera och genomföra marknadsaktiviteter.
Du tycker om att kommunicera, förankra och skapa relationer. Är grym på struktur, prioritering, strategisk och en driven doer.

Sök rollen Senast 26 februari, 2019

AcadeMedia skapar möjligheter för människor att utvecklas. Våra 15 300 medarbetare på våra drygt 655 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling.

Marknadsavdelningen inom AcadeMedias gymnasiesegment har till uppgift att öka attraktiviteten hos AcadeMedias varumärken och enheter. Vi är ett stöd för våra verksamheter och ska vässa genomförandet av marknadsaktiviteterna i alla led genom analyser, utbildningar och spridning av best practice. Vi utgår från AcadeMedias strategiska riktlinjer och skapar effektivitetsvinster avseende kvalité, tid och kostnader genom att ha gemensamma processer och tydliga gränsdragningar.

Nu söker vi en Operativ Marknadsansvarig till Göteborg som ansvarar för att respektive varumärkes marknadsarbete utgår från varumärkesplattform samt följer segmentets marknadsprocess.

Arbetsuppgifter

  • Medverka i framtagande, implementering och uppföljning av strategier för varumärkena.
  • Producera årlig marknadsplan för respektive varumärke.
  • Ta fram en budget och hantera den löpande uppföljningen.
  • Planera, genomföra och följa upp beslutade marknadsaktiviteter.
  • Stödja skolorna i det lokala arbetet med att stärka skolans attraktivitet.
  • Utveckla och säkerställa att varumärkenas profil efterlevs i samtliga kanaler.
  • Samla in, analysera och presentera löpande resultatuppföljning.

Du som söker
Som person är du driven, relationsskapande, positiv och gillar struktur. Är vass på projektledning, planering och självgående. Du tycker om att hålla i presentationer och att entusiasmera. Samtidigt som du jobbar konceptuellt, strategiskt med tyngd på operativ.

Utbildning

Universitetsutbildning Handels, Media & Kommunikation, Berghs eller motsvarande utbildning.

Heltid och tillträde så snart som möjligt. Placering Göteborg.

Mer info

Låter rollen intressant och passar dig? För mer info kontakta ansvarig rekryteringskonsult Patricia Adolfsson, pa@kimm.se eller 076 620 2975.

Skicka din ansökan till kimm.se. Du behöver bara skicka in CV och/eller länka till din LinkedIn profil. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 26 februari, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Patricia Adolfsson

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 26 februari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-ansvarig till Mangold Fondkommision

Här är chansen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i en organisation där HR är en viktig och central del av bolaget. En roll där HR arbetar tätt tillsammans med VD och är med där de strategiska besluten fattas.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 mars, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till Röda Korset

Är du en duktig löneadministratör som söker nya utmaningar i en internationell organisation? Är humanitära värderingar viktiga för dig? Då kan du bli en del av världens största mänskliga nätverk när vi nu söker en löneadministratör till Svenska Röda Korset!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 mars, 2019

Läs mer & ansök