Löneadministratör till kund i Solna

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en erfaren Löneadministratör som motiveras av förändringsprocesser? Då kanske denna roll är för dig!

Sök rollen Senast 26 juli, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till kund i Solna söker vi nu efter en erfaren Löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag på 5 månader via Wise Professionals. Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt och med möjlighet till förlängning.

 

Ditt uppdrag

Vi söker efter en Löneadministratör som vill vara med på en förändringsresa där man får vara med och förbättra rutiner och processer i och med implementering av ett nytt workforce management system (Quinyx).

Som Löneadministratör hos denna kund kommer du vara placerad i deras fina lokaler i Solna. Totalt är ni tre stycken som arbetar i löneteamet, tillsammans med HR-teamet är ni åtta stycken. Du kommer som Löneadministratör, tillsammans med dina kollegor, arbeta med både tjänstemanna- och kollektivavtalslöner och ni hanterar ungefär 850 löner i hela lönekedjan. Det är i stort ett traditionellt arbetsinnehåll med månatliga lönekörningar, sociala avgifter, bonus, pensioner m.m. Du kommer att ha mycket kontakt med organisationens chefer och sitta i support gentemot dem.

 

Din bakgrund

Kunden ser en välfungerande löneadministration som en kritisk HR-tjänst för att skapa en arbetsplats i världsklass. Därför söker vi dig som gillar att vara delaktig i att ge en kvalitativ support och motiveras av förändringsprocesser. Du är driven och positiv och är van vid att arbeta självständigt.

Vi tror att du har ca 3-5 års erfarenhet av att arbeta med lön. Du har en vana från kollektiv- och tjänstemannalöner och har du tidigare arbetat med transportavtalet är det meriterande. I tidigare tjänster har du arbetat i Agda och du har god förståelse för systemet. Har du erfarenhet av att jobba med workforce management system är det meriterande samt om du har erfarenhet digitala anställningsprocesser. 

 

När du blir en av oss 

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord – Passion, Kvalitet och Tillväxt – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant – vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten. Under 2018 är vi bland annat guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden. Vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. 

 

Om du vill veta mer 

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (ellen.ritzer@wise.se, 073-521 65 25) och Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se). Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!  

Vi ser fram emot att höra från dig! 

 

 

Sök rollen Senast 26 juli, 2018

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Ellen Ritzer

Ellen Ritzer

Kandidatansvarig

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 26 juli, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Specialist till Höganäs Sweden AB i Höganäs

Är du personalvetare med flera års erfarenhet av operativt HR-arbete? Trivs du med att arbeta självständigt och vill få möjlighet att utvecklas och skaffa dig mer erfarenhet i en spännande organisation? Då är det här en tjänst för dig!

Helsingborg Sista ansökningsdag: 19 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Befinner du dig i början av din karriär som ekonom, eller har du en tids erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent och vill utvecklas vidare inom leverantörsreskontra? Just nu söker vi efter en leverantörsreskontra-assistent till en av våra större kunder i Göteborg.

Göteborg Sista ansökningsdag: 2 augusti, 2018

Läs mer & ansök