Digital Marketing Coordinator

Göteborg Konsultuppdrag

Hos Sector Alarm erbjuds du en bred, varierande och utvecklade roll på ett bolag som värdesätter att du vågar testa nya saker. Ditt uppdrag är att utveckla synligheten på olika digitala plattformar och skapa innehåll, där vi hoppas du bidrar med din energi och dina kundfokuserade initiativ!

Sök rollen Senast 4 mars, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Dom är ett växande företag med stora ambitioner som har ett långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa. De strävar efter att ha hög arbetsglädje och värdesätter dina personliga egenskaper. Nu ska en viktig kollega på marknadsavdelningen gå på föräldraledighet och därför samarbetar Sector Alarm nu med oss på KIMM för att hitta en kollega till ett konsultuppdrag på ca 1 år, med start i mitten av mars. Vi letar efter en drivande och lösningsorienterad person som grundar sina beslut i analyser och fakta.

Hur är det att arbeta på Sector Alarm?

Som Digital Marketing Coordinator erbjuds du en bred, varierande och utvecklade roll på ett bolag som värdesätter att du vågar testa nya saker. Det är ett bolag som har växt ganska snabbt och arbetar aktivt för att bibehålla känslan av att du ska känna dina kollegor, precis som i ett mindre bolag. Det innebär också att trots dina ansvar och arbetsuppgifter, ibland behöver gå utanför dina satta ramar och stötta upp dina kollegor.

Det är i nyrenoverade lokaler i Gårda som du hittar Sector Alarm Sveriges huvudkontor. Här arbetar totalt 225 medarbetare i olika funktioner och roller, inklusive deras alldeles egen larmcentral. Marknadsteamet består idag av sex medarbetare med bred kompetens och bakgrund.

Din vardag

Som Digital Marketing Coordinator arbetar du med att operativt driva den digitala marknadsföringen framåt. Under uppdragsperioden blir ditt ansvar att kontinuerligt utveckla synligheten på olika digitala plattformar och skapa innehåll (både grafiskt och skriftligt). Arbetet innefattar också analys av kundbeteende, optimering och konvertering. I vardagen arbetar du därför med att koordinera och driva produktionen av Facebook-, Instagram- och Googleads samt ansvarar för partnerkampanjer och nyhetsbrev.

Vidare arbetar du kontinuerligt med att öka försäljningen och generera ledas till säljorganisationen genom olika marknadsföringsaktiviteter och kampanjer online. Dagligen kommer du och teamet analysera hur era kampanjer går för att se vad som funkar och om något måste åtgärdas. I rollen samarbetar du, förutom med marknadsteamet, tätt med försäljningscheferna samt har tät dialog med Sector Alarms mediebyrå.

Vem är du?

Vi önskar att du bidrar med energi till arbetsgruppen, har en vilja av att utvecklas och tar initiativ. För att trivas hos Sector Alarm behöver du arbeta kundfokuserat, där egenskaper som en prestigelös inställning och en vilja att hjälpa dina kollegor uppskattas. Du trivs i ett hands-on producerade arbete och du grundar dina beslut genom analys och uppföljning. Organisationen är i ständig rörelse och därför behöver du också en förmåga att kunna prioritera och omprioritera arbetsuppgifter när du ser behov.

Tidigare erfarenhet

Vi hoppas att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom e-handel och/eller digital marknadsföring. För att du ska lyckas och vi ska kunna erbjuda dig en fortsatt utveckling, är ungefär två års arbete inom e-handel och online marknadsföring lagom. Från tidigare arbete har du förstått att du trivs i ett operativt arbete med att skapa säljande marknadskommunikation och driva digital försäljning. Du har också samlat på dig grundläggande kunskap inom SEO, SEM samt erfarenhet av att skapa säljande och innehållsrik content, både skriftligt och grafiskt. Därför har du även med dig grundläggande kunskaper inom Adobe Creative Suit (främst Photoshop).

Vill du veta mer?

Låter det intressant och som något för dig? Önskar du läsa mer om hur det är att arbeta på Sector Alarm och dom som bolag rekommenderar vi dig att besöka deras hemsida. Har du funderingar på hur det är att vara konsult via oss på KIMM? Här kan du läsa mer. Frågor om processen skickas till oss på KIMM. Vi som arbetar med processen heter Marios och Stina, oss når du enklast på mail: mm@kimm.se och stina@kimm.se. Dessvärre kan vi inte ta emot några ansökningar via mail utan ansöker gör du direkt på kimm.se.

Inledningsvis behöver du bara skicka in ett CV och/eller länka till din LinkedIn profil. Tänk på att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 4 mars, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Sector Alarm AB

Drakegatan 10, Göteborg

Kontakta mig för mer information

Stina Scheller

Stina Scheller

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 4 mars, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-ansvarig till Mangold Fondkommision

Här är chansen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i en organisation där HR är en viktig och central del av bolaget. En roll där HR arbetar tätt tillsammans med VD och är med där de strategiska besluten fattas.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 mars, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till Röda Korset

Är du en duktig löneadministratör som söker nya utmaningar i en internationell organisation? Är humanitära värderingar viktiga för dig? Då kan du bli en del av världens största mänskliga nätverk när vi nu söker en löneadministratör till Svenska Röda Korset!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 mars, 2019

Läs mer & ansök