Marknadsansvarig till Eurocommercial

Stockholm Rekrytering

Känner du till Hallarna i Halmstad, Bergvik i Karlstad och Elins Esplanad i Skövde? Det är vi på Eurocommercial som står bakom dessa omtyckta handelsplatser. Nu vill vi bli ännu bättre i vår marknadsföring och kommunikation och söker dig som tillsammans med oss vill skapa de bästa förutsättningarna för detta. Hos oss får du möjlighet att jobba med 7 starka regionala varumärken. Visst låter det fantastiskt!

Sök rollen Senast 27 mars, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Privat sjukförsäkring

Handelsplats för 2 miljoner kunder!
Som Marknadsansvarig kommer du att ha en central roll hos oss på Eurocommercial med målet att göra vår kommunikation ännu bättre! Ditt uppdrag är att skapa en överblick vad på Eurocommercial gör för marknad, kommunikation och PR-aktiviteter idag på lokal/regional nivå idag och sedan arbeta för att skapa ännu bättre förutsättningar för våra respektive kommunikatörer som arbetar ute i landet. Till hjälp har du en marknadsplan och kommunikationsplan och utifrån dessa vill vi att du utvecklar, utvärderar och skapar nya samarbeten samt coachar våra kommunikatörer i att uppfylla och följa den övergripande planen. Vi vill gärna ha din input på vad vi kan förbättra och att du hittar, lyfter och skalar upp framgångsrika projekt och göra dem delbar med kollegorna i övriga landet. Även att du lyfter bort det som inte går bra eller inte driver kunder till våra handelsplatser. Tanken är inte att centralisera all kommunikation men optimera de insatser som görs, lyfta upp bra exempel och skala dessa på fler orter.

Vi önskar även att du tar hand om Eurocommercial:s varumärke riktat till B2B och IR samt agerar kommunikationsstöd till HK. Här finns en del att ta tag i och vi vill att du hjälper oss prioritera vad vi bör satsa på först och att aktiviteterna förhåller sig till koncernens önskemål och direktiv.

Du kommer att utgå från huvudkontoret vid Hötorget i Stockholm och rapporterar till Sverigechef, men eftersom det är lokalt vi känner våra kunder bäst innebär det att du kontinuerligt kommer att resa från Gävle i norr till Kristianstad i söder och träffa våra kommunikatörer för att lyssna in och stötta upp. 

Din profil
För att du ska ha de bästa förutsättningarna att trivas hos oss, och i rollen, så tror vi att du har tidigare erfarenhet av projektledning inom marknadskommunikation, varumärkesarbete eller liknande med fokus på kundattraktion. Du har erfarenhet av att samarbeta med och kravställa byråer likväl som du är operativ i ditt arbete och kan både strukturera upp en contentplan såväl som att skriva och publicera på webb och sociala medier. Tjänsten är bred och du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt så vi ser att du trivs med att koordinera och driva projekt framåt. Du är van att arbeta med varumärken utifrån målgrupp och här får du möjligheten att utveckla lokalt redan starka varumärken. 

Våra kunder är alltid i vårt fokus och du ansvarar även för kundundersökningarna så aktiviteterna vi gör matchar det kunderna faktiskt önskar och förväntar sig. Hur ortens redan välbesökta handelsplatser skall attrahera ännu fler och framför allt få de att berätta för grannarna vart de ska handla! Sådant vet du!

Bergvik Sveriges Bästa Köpcentrum två år i rad
Eurocommercial Properties är ett nederländskt fastighetsbolag som äger köpcentra och gallerior i Belgien, Frankrike, Norra Italien och Sverige. Bolaget bildades 1991 och är börsnoterat på NYSE Euronext i Amsterdam. I Sverige finns vi på 8 orter och på den lokala orten är det starka varumärken med totalt ca 2 milj personer i upptagningsområdet som gör 23 miljoner besök årligen. Läs gärna mer om oss HÄR

Låter det som en roll för dig?
Vill du veta mer om rollen eller Eurocommercial är du välkommen att höra av dig till KIMM som är vår samarbetspartner i denna rekrytering. Kontakta gärna Sanna Fridell ansvarig rekryteringskonsult på sf@kimm.se eller Malin Clavering på mc@kimm.se

Vi ser fram mot din ansökan via www.kimm.se senast 2019-03-27 pga GDRP tar vi tyvärr inte emot ansökningar via mail. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag!

Välkommen!

Sök rollen Senast 27 mars, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Sanna Fridell

Sanna Fridell

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 27 mars, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Ansvarig

Hos oss får du möjlighet att ta ansvar för och driva hela HR processen. Vi behöver dig som tycker om att ge service och som trivs i en varierande och händelserik miljö. Här får du möjligheten att jobba brett, både strategiskt och operativt. Du kan inte förvänta dig ett dukat bord. Vi behöver dig för att strukturera och organisera upp det vi inte kan själva. Kom och hjälp oss att etablera en ny värdegrund.

Skåne Sista ansökningsdag: 6 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Strategisk Inköpare av indirekt material och service till Ahlsell

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom strategiskt inköp av indirekt material och service, gärna med inriktning mot Supply Chain och vill vara med på vår utvecklingsresa för att bygga en starkare funktion för Indirekt material och Service? Vi söker en strategisk inköpare som med engagemang, erfarenhet och nyfikenhet vill vara med och skapa resultat hos oss. Är det du? Läs mer om rollen och sök in nedan.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Executive Assistant/Office Manager

Är du en proaktiv och strukturerad Exekutiv assistent med en hög känsla för service? Skulle du dessutom tycka att det är spännande att jobba i en dynamisk roll inom ett internationellt företag i framkanten av cancerforskning? Sök då rollen till Immunicum redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 april, 2019

Läs mer & ansök